“Yerli Üretim HİDROMEK İş Makineleri ve Sektördeki Yeri” SDÜ’de Ele Alındı

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü ve HİDROMEK işbirliğiyle düzenlenen “Yerli Üretim HİDROMEK İş Makineleri ve Sektördeki Yeri” konulu konferansta, öğrenciler sektör temsilcileriyle buluştu.

Mühendislik Fakültesi E-8 Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak söz alan Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Raşit Altındağ, öğrencilere yeni ufuklar açmak amacıyla düzenledikleri etkinliğin verimli geçmesini dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, mühendislik fakültelerinin sektörle iç içe olmaları gerektiğini vurgulayarak bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

HİDROMEK Antalya Bölge Temsilcisi Akay Ergün de firmanın tarihçesi hakkında bilgi vererek Ülkemizde üretilen ürünlerin kullanımına özen göstererek yerli üretime destek olmak gerektiğini söyledi.

Kendi çalışmaları sonucunda gelişen ve ilerlemeye devam eden bir firma olduklarını dile getiren HİDROMEK Satış Yetkilisi Murat Bulut da makinelerin tasarımı ile kullanıldığı alanlar hakkında bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 23.12.2015
Yayınlayan: SDÜ Basın