KİŞİSEL BİLGİLER
Adı Soyadı | Prof. Dr. Gülcan ÖZKAN |
Birimi | Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi |
Bölüm | Gıda Mühendisliği Bölümü |
Ana Bilim Dalı | Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı |
Telefon | 2462111634 |
E-Posta | E-Posta Adresini Göster |
ORCID ID | 0000-0002-3333-7537 |
Akademik Hesaplar | |
Web Of Science ResearcherID | |
Google Scholar |
Hindex: 31 Alıntı Sayısı: 6444 |
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır.
Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi (PBS) ve Akademik Bilgi Sistemi (ABS) üzerinden düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans | ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ 25.06.1993 |
Yüksek Lisans | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BAHÇE BİTKİLERİ (YL) (TEZLİ) 03.09.2002 |
Doktora | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) 11.07.2007 |
AKADEMİK GÖREVLER
Ünvan | Görev Yeri | Görev Tarihi |
---|---|---|
PROFESÖR | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ | 2017 - Devam Ediyor |
DOÇENT | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ | 2012 - 2017 |
YARDIMCI DOÇENT | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ | 2008 - 2012 |
İDARİ GÖREVLER
Ünvan | Görev Yeri | Görev Tarihi |
---|---|---|
Arş. Uyg. Merkezi Müdürü | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ | 2023 - Devam Ediyor |
Enstitü Yönetim Kurulu üyeliği | FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ | 2021 - 2024 |
Anabilim Dalı Başkanı | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ | 2021 - 2024 |
Komisyon Üyeliği | ETİK KURUL | 2018 - Devam Ediyor |
Arş. Uyg. Merkezi Müdürü | DENEYSEL VE GÖZLEMSEL ÖĞRENCİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ | 2010 - 2017 |
ÜYELİKLER
Kurum Adı | Görev Türü | Kuruluş Türü | Görev Tarihi | |
---|---|---|---|---|
YABİTED (=Turkish Lipid Group=Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği) Bilim Kurulu | Üye | Bilimsel Kuruluş | 2021 - Devam Ediyor | |
Zeytin Dostu Derneği | Üye | Diğer | 2012 - Devam Ediyor | |
Euro Fed Lipid | Üye | Bilimsel Kuruluş | 2010 - Devam Ediyor |
AKADEMİK YAYIN ANALİZLERİ (Son 5 Yıl)
İLGİ ALANLARI
Yağ Teknolojisi,Gıda Kimyası,Enstrümental Analizler
YAYINLAR
- Projelerde Yaptığı Görevler
- 1 Sürülebilir Tahin ve Diabetik helva üretimi Proses optimizasyonu Fizikokimyasal ve Fonksiyonel Özelliklerin Belirlenmesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, TOP DİLARA, 01.12.2022 - Devam Ediyor (ULUSAL)
- 2 Üç Fazlı Sistem İle Üretim Yapan Zeytinyağı İşletmelerinde: Zeytin Karasuyu Miktarının Azaltılması, Yağ Verim Ve Kalitesinin Artırılması Olanaklarının Araştırılması, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, ORAL RASİM ALPER , SARIOĞLU KEMAL , 14.09.2021 - 13.09.2023 (ULUSAL)
- 3 GİLABURU MEYVESİNDEN FENOLİK BİLEŞİKLERİN MİKRODALGA DESTEKLİ EKSTRAKSİYONUNDA İŞLEM PARAMETRELERİNİN OPTİMİZE EDİLMESİ VE EKSTRAKTLARIN ENKAPSÜLASYONU, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, Ünsal Pınar, 28.04.2020 - 17.02.2022 (ULUSAL)
- 4 ORGANİK ÇİLEKLERİN KARBONİK MASERASYON ÖN İŞLEMLİ KURUTMA SÜREÇLERİNİN OPTİMİZASYONU VE KURU / YARI KURU ÜRÜNLERİN DEPOLANMASI, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, Özçelik Mustafa , 28.04.2020 - 10.10.2022 (ULUSAL)
- 5 Pamuk Yağı Ağartma Koşullarının Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, ÖZKAN Gülcan, 27.02.2020 - Devam Ediyor (ULUSAL)
- 6 Kuru Kapya Biber Üretiminde Kurutma Hızı ve Ürün Kalitesi Açısından İşlem Koşullarının Optimizasyonu, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, AKSU Mehmet, 31.12.2019 - Devam Ediyor (ULUSAL)
- 7 Tatlı fesleğen fenoliklerinin ultrases ekstraksiyon optimizasyonu iyonik jelasyon yöntemi ile enkapsülasyonu antidiyabetik ve antioksidan aktivitesinin değerlendirilmesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, ÖZKAN Gülcan, 08.01.2019 - 31.03.2020 (ULUSAL)
- 8 Tatlı fesleğen fenoliklerinin ultrases ekstraksiyon optimizasyonu iyonik jelasyon yöntemi ile enkapsülasyonu antidiyabetik ve antioksidan aktivitesinin değerlendirilmesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, 08.01.2019 - 31.03.2020 (ULUSAL)
- 9 Süleyman Demirel Üniversitesi Bilim İnsanı Yetiştirme ve Ulusal/Uluslararası Göstergelerde İyileştirme Projesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, 20.06.2018 - Devam Ediyor (ULUSAL)
- 10 Kıymetli Yağlarda Zenginleştirilmiş Oleomargarin Üretim Optimizasyonu, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, ÇEVİK Şerife, 13.03.2017 - 09.06.2021 (ULUSAL)
- 11 Çörekotu (Nigella sativa) Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Minör Bileşenlerinin Etkisi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Turan Semra, ÖZKAN Gülcan, Kıralan Mustafa , 03.01.2017 - 03.03.2018 (ULUSAL)
- 12 ÇÖREKOTU (Nigella sativa) YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE MİNÖR BİLEŞENLERİNİN ETKİSİ, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, Turan Semra, Kıralan Mustafa, Dilmen Şeyma, ÖZAYDIN Ayşe Gül, 03.01.2017 - 03.03.2018 (ULUSAL)
- 13 OLEİK TİP RAFİNE AYÇİÇEĞİ YAĞININ DERİN YAĞDA KIZARTMA İLE TERMAL STABİLİTESİNİN ARAŞTIRILMASI, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Erbay Aşkın Buket, ÖZKAN Gülcan, Kaya Yalçın, 19.10.2016 - 20.09.2017 (ULUSAL)
- 14 SOĞUK PRES YAĞLARDAN PİLOT ÖLÇEKLİ SALATA SOSU ÜRETİMİ, Tübitak 1505, Geçgel Ümit, ÖZKAN Gülcan, 01.05.2015 - 07.06.2018 (ULUSAL)
- 15 Fen bilimlerinde disiplinler arası uygulamalı proje hazırlama eğitimi, Diğer (Ulusal), ÖZKAN Gülcan, 31.01.2014 - 02.02.2014 (ULUSAL)
- 16 Fen bilimlerinde disiplinler arası uygulamalı proje hazırlama eğitimi, Diğer (Ulusal), ÖZKAN Gülcan, 04.10.2013 - 06.10.2013 (ULUSAL)
- 17 Boylu Ardıç (Juniperus Excelsa Bieb) Kozalaklarının Fenolik Madde Uçucu Yağ Bileşimi Ve Antioksidan Özelliklerinin Yetişme Ortamı Koşullarına Göre Değerlendirilmesi, Tübitak 1001, Gülsoy Serkan, ÖZKAN Gülcan, 01.04.2013 - 01.04.2015 (ULUSAL)
- 18 Zeytınyagının Altın Çılek Posası Ile Aromalandırılması, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, DALGIÇ Latife, 17.10.2012 - 17.10.2014 (ULUSAL)
- 19 Naturel Sızma Zeytinyağı Sterol Bileşiminin Optimizasyonu, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, AYDIN Sedef, 17.10.2012 - 10.07.2019 (ULUSAL)
- 20 '' Naturel Sızma Zeytinyağı Aroma Profili Optimizasyonu '', Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, ÇEVİK Şerife, 17.10.2012 - 17.10.2014 (ULUSAL)
- 21 '' Naturel Sızma Zeytinyağı Fenolik Bileşimi Optimizasyonu", Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, SERMET Saliha Onur, 17.10.2012 - 08.10.2019 (ULUSAL)
- 22 Endüstriyel enzim üretiminde yerel mikrobiyal kaynakların belirlenmesi ve bu enzimlerin biyoekstraksiyonla zeytinyağı üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması TAGEM 11 AR GE 24, Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç), Kart Arzu, ÖZKAN Gülcan, 01.10.2011 - 01.10.2015 (ULUSAL)
- 23 Sütçüler/ISPARTA Yöresinde Yetişen Bazı Zeytin Çeşitlerinin Fenolojik, Pomolojik ve Yağlık Özeliklerinin Belirlenmesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, YILDIRIM ADNAN NURHAN, ÖZKAN Gülcan, ÖZKAN Gülcan, POLAT Mehmet, ŞAN Bekir, AŞIK Hatice, 11.02.2011 - 11.02.2013 (ULUSAL)
- 24 Göller Bölgesinde Yabani Olarak Yetişen Menengiç (Pistacia terebinthus L. subsp. palaestina (Boiss.) Engler) Meyvelerinin Uçucu Yağ ve Tohum Yağ Bileşimlerinin İncelenmesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, ÖZKAN Kürşad, Gülsoy Serkan, 04.02.2011 - 04.05.2012 (ULUSAL)
- 25 ''Tuz ve Kalsiyum Karbonat Kullanımının Zeytinyağı Verim ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi.'', Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, Köylüoğlu Fatma, 25.10.2010 - 25.10.2011 (ULUSAL)
- 26 ''Zeytin Olgunlaşma Derecesinin Zeytinyağının Fiziksel, Kimyasal ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi.'', Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, ÖZKAN Gülcan, Aşık Hatice, 16.12.2009 - 16.03.2011 (ULUSAL)
- 27 Marmara, Ege, Bati ve Doğu Akdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Gemlik Zeytin Çeşitlerinin Meyve, Yağ ve Moleküler Özelliklerinin Karşılaştırılması (TOVAG 109 O 099), Tübitak 1001, ÖZKAN Gülcan, 15.09.2009 - 15.09.2011 (ULUSAL)
- 28 Türkiye Rosa L Gül Taksonlarının Genetik Çeşitliliğininin Tespiti Türkiye ye Kazandırılma Olanaklarının Arştırılması ve Süleyman Demirel Üniversitesi Bünyesinde Rozaryum Gülistan Tesisi, Tübitak 1001, ÖZKAN Gülcan, Özçelik Hasan, 01.05.2006 - 01.05.2009 (ULUSAL)
- 29 Türkiye de Ticari Öneme Sahip Çay Ve Baharat Olarak Kullanılan Bazı Bitkilerin Mikrobiyal Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Işınlamanın Etkisi (TOVAG-1050147), Tübitak 1001, Özçelik Sami, ÖZKAN Gülcan, 01.09.2005 - 01.09.2007 (ULUSAL)
- 30 Üzüm Posasının Antimikrobiyal ve Antioksidan Katkı Olarak Gıda Sanayinde Değerlendirilmesi (PROJE NO TOVAG 105O154 30 ay), Tübitak 1001, Sağdıç Osman, ÖZKAN Gülcan, 01.09.2005 - 01.03.2008 (ULUSAL)
- 31 Türkiye de Lamiaceae Labiatae Familyasına Ait Baharat veya Çeşni Olarak Kullanılan Bitkilerin Fenolik Bileşenleri ile Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi, Tübitak 1001, Özcan Mehmet Musa, ÖZKAN Gülcan, 01.09.2004 - 01.09.2006 (ULUSAL)
- 32 Isparta Yöresi kültür koşullarında yetiştirilen aromatik bitkilerin uçucu yağ ve fenolik bileşenleri ile antioksidan etkilerinin belirlenmesi., Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, BAYDAR HASAN, ÖZKAN Gülcan, ALTINDAL Demet, 21.05.2004 - 22.05.2006 (ULUSAL)
- Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
- 1 Ozcelik Muhammed Mustafa, Aydin Sedef, AYDIN Ebru, ÖZKAN Gülcan, Preserving nutrient content in red cabbage juice powder via foam‐mat hybrid microwave drying: Application in fortified functional pancakes. Wiley , 0-0. Doi: 10.1002/fsn3.3847, (2024), (SCI-Expanded)
- 2 Unsal Gedik Pınar, Aydin Ebru, ÖZKAN Gülcan, Özçelik Muhammed Mustafa, Production of Encapsulated Hydrogel Beads and Sugar-Free Beverage from Gilaburu Fruit Rich in Antioxidants, Antidiabetic Bioactives, and its Microwave-Assisted Extraction Optimization. BRAZILIAN ARCHIVES OF BIOLOGY AND TECHNOLOGY , 0-0. Doi: 10.1590/1678-4324-2024230018, (2024), (SCI-Expanded)
- 3 Unsal Gedik Pınar, Aydin Ebru, ÖZKAN Gülcan, Özçelik Muhammed Mustafa, Production of Encapsulated Hydrogel Beads and Sugar-Free Beverage from Gilaburu Fruit Rich in Antioxidants, Antidiabetic Bioactives, and its Microwave-Assisted Extraction Optimization. BRAZILIAN ARCHIVES OF BIOLOGY AND TECHNOLOGY , 0-0. Doi: 10.1590/1678-4324-2024230018, (2024), (SCI-Expanded)
- 4 ÖZBALCI DEMİRCAN, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, Dut meyvesinin fitokimyasal profili ve farmakolojik özellikleri. Food and Health, 9(1), Doi: 10.3153/FH23007, (2023), (TR DİZİN)
- 5 Demircan Ceylan, AYDIN Ebru, ÖZKAN Gülcan, Ozcelik Muhammed Mustafa, Sugar-free functional sweet basil drink: ultrasound-assisted extraction, process optimization, antioxidant and antidiabetic activity. JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, 17(5), , 4530-4540. Doi: 10.1007/s11694-023-01991-9, (2023), (SCI)
- 6 AYDIN Ebru, TURGUT Sebahattin Serhat, Aydin Sedef, Ozcelik Ayse, Aksu Mehmet, Ozcelik Muhammed Mustafa, ÖZKAN Gülcan, Cevik Serife, A New Approach for the Development and Optimization of Gluten-Free Noodles Using Flours from Byproducts of Cold-Pressed Okra and Pumpkin Seeds. Foods, 12(10), , 0-0. Doi: 10.3390/foods12102018, (2023), (SCI)
- 7 Gumustepe Lale, Kurt Nevriye, AYDIN Ebru, ÖZKAN Gülcan, Comparison of ohmic heating‐ and microwave‐assisted extraction techniques for avocado leaves valorization: Optimization and impact on the phenolic compounds and bioactivities. Wiley, 11(9), , 5609-5620. Doi: 10.1002/fsn3.3556, (2023), (SCI-Expanded)
- 8 Delil Sermet Saliha Onur , ÖZKAN Gülcan, KARACABEY Erkan, Phenolic Transition from Olive Fruits at Different Ripening Stages to Olive Oil: Process Optimization and Determination by Spectrophotometric and Chromatographic Methods. Food Analytical Methods Doi: 10.1007/s12161-022-02364-6, (2022), (Endekste taranmıyor)
- 9 Aydin Sedef, ÖZKAN Gülcan, Yorulmaz Asli, Sterols and Triterpene Dialcohols in Virgin Olive Oil: A Comprehensive Study on Their Transition from Fruits Depending on Malaxation Conditions and Ripening Degree. European Journal of Lipid Science and Technology, 124(6), , 0-0. Doi: 10.1002/ejlt.202100232, (2022), (SCI-Expanded)
- 10 Çevik Ş., ÖZKAN Gülcan, Karacabey E., Oleomargarine Production Using Hazelnut Oil-Carnauba Wax Mixture: Process Optimization and Characterization. Bilge International Journal of Science and Technology Research , 118-131. Doi: 10.30516/bilgesci.1167688, (2022), (Diğer)
- 11 Özçelik M. M., ÖZKAN Gülcan, Karacabey E., Evaluation of Carbonic Maceration Effect as a Pre-Treatment on the Drying Process of Strawberry. AGRICULTURE , 1-19. Doi: 10.3390/agriculture12122113, (2022), (SCI-Expanded)
- 12 Gülsoy Serkan, Özkan Kürşad, ÖZKAN Gülcan, Effect of environmental factors on the fruit essential oils of Pistacia terebinthus L. growing wild in Turkey. Cerne, 28(1), , 0-0. Doi: 10.1590/010477060202228012994, (2022), (SCI-Expanded)
- 13 Delil Saliha Onur Sermet, ÖZKAN Gülcan, Karacabey Erkan, Phenolic Transition from Olive Fruits at Different Ripening Stages to Olive Oil: Process Optimization and Determination by Spectrophotometric and Chromatographic Methods. Food Analytical Methods, 15(12), , 3297-3310. Doi: 10.1007/s12161-022-02364-6, (2022), (SCI-Expanded)
- 14 Özçelik M. M., Duman B., ÖZKAN Gülcan, ORGANİK PEKMEZLERDEN JELİ ŞEKER ÜRETİMİ. Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi, 10(2), , 371-379. Doi: 10.21923/jesd.1005198, (2022), (TR DİZİN)
- 15 Gümüştepe L., Aydin E., ÖZKAN Gülcan, AVOKADONUN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ. Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi, 10(1), , 341-359. Doi: 10.21923/jesd.1005610, (2022), (TR DİZİN)
- 16 Özbalci D., Aydin E., ÖZKAN Gülcan, Dut meyvesinin fitokimyasal profili ve farmakolojik özellikleri . Food and Health, 9(1), , 69-86. Doi: 10.3153/fh23007, (2022), (TR DİZİN)
- 17 İncegül Y., İncegül A. C., ÖZKAN Gülcan, Taşdelen K., Elektronik Burun Metal Oksit Yarı İletken Sensörlerin Gıda Analizlerinde Kullanımı. AKADEMIK GIDA, 29(4), , 454-473. Doi: 10.24323/akademik-gida.1224839, (2022), (TR DİZİN)
- 18 Ozcelik Muhammed Mustafa, ÖZKAN Gülcan, KARACABEY Erkan, Evaluation of Carbonic Maceration Effect as a Pre-Treatment on the Drying Process of Strawberry. MDPI AG, 12(12), , 0-0. Doi: 10.3390/agriculture12122113, (2022), (SCI)
- 19 GÜLSOY SERKAN, ÖZKAN KÜRŞAD, ÖZKAN GÜLCAN, Effect of environmental factors on the fruit essential oils of Pistacia terebinthus L. growing wild in Turkey. CERNE (FapUNIFESP (SciELO)), 28(1), , 1-12. Doi: 10.1590/010477060202228012994, (2022), (SCI-Expanded)
- 20 GÜLSOY SERKAN, ÖZKAN KÜRŞAD, ÖZKAN GÜLCAN, Effect of environmental factors on the fruit essential oils of Pistacia terebinthus L. growing wild in Turkey. CERNE (FapUNIFESP (SciELO)), 28(1), , 1-12. Doi: 10.1590/010477060202228012994, (2022), (SCI-Expanded)
- 21 GÜLSOY SERKAN, ÖZKAN KÜRŞAD, ÖZKAN GÜLCAN, Effect of environmental factors on the fruit essential oils of Pistacia terebinthus L. growing wild in Turkey. CERNE (FapUNIFESP (SciELO)), 28(1), , 1-12. Doi: 10.1590/010477060202228012994, (2022), (SCI-Expanded)
- 22 KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, ÖZKAN GÜLCAN, KIRALAN MUSTAFA, KETENOĞLU ONUR, Changes in Volatile Compounds of Virgin Olive Oil Flavored with Essential Oils During Thermal and Photo-Oxidation. Food Analytical Methods , 883-896. Doi: 10.1007/s12161-020-01926-w, (2021), (SCI-Expanded)
- 23 YILDIRIM FATMA, YILDIRIM ADNAN NURHAN, ÖZKAN GÜLCAN, ŞAN BEKİR, POLAT MEHMET, Aşık Hatice, KARAKURT YAŞAR, ERCİŞLİ SEZAİ, Early Harvest Effects on Hydrophilic Phenolic Components of Extra Virgin Olive Oils Cvs. BIOCHEMICAL GENETICS, 58(6), , 981-992. Doi: 10.1007/s10528-020-10008-9, (2020), (SCI-Expanded)
- 24 TURAN SEMRA, Dİlmen Şeyma, KIRALAN MUSTAFA, özaydın ayşegül, ÖZKAN GÜLCAN, RAMADAN Mohamed Fawzy, Effect of thymoquinone and tocopherols on the oxidative stability of purified Nigella sativa oil. Rivista Italiana delle Sostanze Grasse, 97(3), , 17-25. (2020), (SCI)
- 25 ÖZKAN Gülcan, Aydın Sedef, YORULMAZ ASLI, Çeşit, Olgunluk ve Yoğurma Şartlarının Zeytinyağının Sterol Profili Üzerine Etkisi. Akademik Gıda, 18(1), , 87-95. Doi: 10.24323/akademik-gida.73020, (2020), (TR DİZİN)
- 26 KODAMAN LEYLA, TURGUT SEBAHATTİN SERHAT, ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, Yağlı boyada inceltici madde olarak kullanılan uçucu yağların boya kuruma süresi ve renk özelliklerine etkisi. İDİL Sanat ve Dil Dergisi (Idil Journal of Art and Language), 8(59), , 870-876. Doi: 10.7816/idil-08-59-05, (2019), (Diğer)
- 27 KODAMAN LEYLA, ÇEVİK ŞERİFE, TURGUT SEBAHATTİN SERHAT, ÖZKAN GÜLCAN, Yağlıboyada İnceltici Madde Olarak Kullanılan Soğuk Sıkım Tohum Yağlarının Boya Kuruma Süresi ve Renk Özelliklerine Etkisi. Ulakbilge Sosyal Bilimler Dergisi (Ulakbilge Journal of Social Sciences), 7(36), , 361-368. Doi: 10.7816/ulakbilge-08-36-02, (2019), (Diğer)
- 28 ÜNSAL PINAR, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, Review of traditionally consumed antidiabetic fruits in the diet. Bilge International Journal of Science and Technology Research , 58-76. Doi: 10.30516/bilgesci.650160, (2019), (Diğer)
- 29 KIRALAN MUSTAFA, ÇALIK ÇETİN GAMZE, KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, Özaydin Ayşegül, ÖZKAN GÜLCAN, Ramadan Mohamed Fawzy, Stability and volatile oxidation compounds of grape seed, flax seed and black cumin seed cold-pressed oils as affected by thermal oxidation. GRASAS Y ACEITES, 70(1), Doi: 10.3989/gya.0570181, (2019), (SCI-Expanded)
- 30 GÜLSOY SERKAN, ÖZKAN GÜLCAN, ŞENOL HÜSEYİN, MERT AHMET, Assesment of essential oil properties in Juniperus Excelsa subsp. Excelsa cones depending on site factors. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 28(4), , 2380-2389. (2019), (SCI-Expanded)
- 31 İNCEGÜL YASEMİN, KARABOYACI MUSTAFA, AYDIN EBRU, ÖZÇELİK MUHAMMED MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, Production and characterization of natural lemonade powder using β-Cyclodextrin particles. Bilge International Journal of Science and Technology Research , 10-18. Doi: 10.30516/bilgesci.480942, (2018), (Diğer)
- 32 ÖZKAN GÜLCAN, GÖKTÜRK RAMAZAN SÜLEYMAN, KIRALAN MUSTAFA, Ramadan Mohamed Fawzy, Fatty acids and tocopherols of Turkish Salvia fruticose, Salvia tomentosa, Stachys aleurites and Stachys cretica subsp. Anatolica seed oils.. Rivista Italiana delle Sostanze Grasse, 95(1), , 17-21. (2018), (SCI-Expanded)
- 33 Dalgıç Latife, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Transition optimization of bioactive and volatile compounds from cape gooseberry to olive oil during malaxation process. JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 42(2), Doi: 10.1111/jfpp.13470, (2018), (SCI-Expanded)
- 34 ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZKAN GÜLCAN, The total phenol, flavonol amounts, antioxidant capacity and antiradical activity of some thyme species growing in Turkey. JOURNAL OF THE CHILEAN CHEMICAL SOCIETY, 63(3), , 4051-4056. (2018), (SCI-Expanded)
- 35 ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Arslan Nazlı, Odabasi Nergis, Optimisation of microwave-assisted extraction of triterpenoic acids from olive mill waste using response surface methodology. Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, 9(2), , 179-185. Doi: 10.3920/QAS2015.0783, (2017), (SCI-Expanded)
- 36 ÇEVİK ŞERİFE, AYDIN SEDEF, SERMET ONUR S, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Zeytinyağı Ekstraksiyon İşleminin Yanıt Yüzey Metodu ile Optimizasyonu. Akademik Gıda , 337-343. Doi: 10.24323/akademik-gida.370090, (2017), (TR DİZİN)
- 37 YILDIRIM ADNAN NURHAN, YILDIRIM FATMA, ÖZKAN GÜLCAN, ŞAN BEKİR, POLAT MEHMET, AŞIK HATİCE, DİLMAÇÜNAL TUBA, The Determination of Pomological and Total Oil Properties of Some Olıve Cultivars Grown in Isparta, Turkey. . Series B, Horticulture , 55-62. (2017), (Diğer)
- 38 GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, YILMAZER MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, Carbonell-Barrachina Ángel A, KIRALAN MUSTAFA, Ramadan Mohamed Fawzy, Effect of cultivar and harvest time on C6 and C5 volatile compounds of Turkish olive oils. European Food Research and Technology, 243(7), , 1193-1200. Doi: 10.1007/s00217-016-2833-7, (2017), (SCI-Expanded)
- 39 ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZKAN GÜLCAN, The total phenol, flavonol amounts and antiradical activity of Origanum onites. Zeitschrift fuer Arznei- Gewuerzpflanzen, 22(4), , 184-185. (2017), (SCI-Expanded)
- 40 GÜLSOY SERKAN, TURHAN UYSAL UTKU, ÖZKAN GÜLCAN, Relationships between essential oil yield and physical properties of cones in juniper species (Juniperus excelsa Bieb. and Juniperus foetidissima Willd.). Turkish Journal of Forestry Türkiye Ormancılık Dergisi, 18(3), , 219-225. Doi: 10.18182/tjf.305958, (2017), (Diğer)
- 41 KIRALAN MUSTAFA, Ulaş Merve, Özaydin Ayşegül, ÖZDEMİR NECLA, ÖZKAN GÜLCAN, BAYRAK ALİ, Ramadan Mohamed Fawzy, Blends of Cold Pressed Black Cumin Oil and Sunflower Oil with Improved Stability: A Study Based on Changes in the Levels of Volatiles, Tocopherols and Thymoquinone during Accelerated Oxidation Conditions. Journal of Food Biochemistry, 41(1), Doi: 10.1111/jfbc.12272, (2017), (SSCI)
- 42 ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZKAN GÜLCAN, Antioxidant activity of some medicinal plant extracts on oxidation of olive oil. Journal of Food Measurement and Characterization , 812-817. Doi: 10.1007/s11694-016-9452-7, (2016), (SCI-Expanded)
- 43 ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, KIRALAN MUSTAFA, Optimization of Malaxation Process using Major Aroma Compounds in Virgin Olive Oil. Brazilian Archives of Biology and Technology, 59(0), , 1-10. Doi: 10.1590/1678-4324-2016160356, (2016), (SCI-Expanded)
- 44 KIRALAN MUSTAFA, Ulaş Merve, Özaydin Ayşegül, ÖZDEMİR NECLA, ÖZKAN GÜLCAN, BAYRAK ALİ, Ramadan Mohamed Fawzy, Changes in hexanal, thymoquinone and tocopherols levels in blends from sunflower and black cumin oils as affected by storage at room temperature. Rivista Italiana delle Sostanze Grasse, 93(4), , 229-236. (2016), (SCI-Expanded)
- 45 ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, KIRALAN MUSTAFA, Optimization of malaxation process of virgin olive oil using desired and undesired volatile contents. LWT - Food Science and Technology , 514-523. Doi: 10.1016/j.lwt.2016.06.058, (2016), (SCI)
- 46 ÖZKAN GÜLCAN, KIRALAN MUSTAFA, KARACABEY ERKAN, Çalık Gürkan, ÖZDEMİR NECLA, TAT TUBA, BAYRAK ALİ, Ramadan Mohamed Fawzy, Effect of hazelnut roasting on the oil properties and stability under thermal and photooxidation. European Food Research and Technology, 242(12), , 2011-2019. Doi: 10.1007/s00217-016-2699-8, (2016), (SCI)
- 47 DAĞDELEN AYHAN, ÖZKAN GÜLCAN, KARASU SALİH, SAĞDIÇ OSMAN, Differentiation of olive oils based on rheological and sensory characteristics obtained from six olive cultivars. Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, 8(3), , 415-425. Doi: 10.3920/QAS2015.0680, (2016), (SCI-Expanded)
- 48 YILMAZER MUSTAFA, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Aroma transition from rosemary leaves during aromatization of olive oil. Journal of Food and Drug Analysis, 24(2), , 299-304. Doi: 10.1016/j.jfda.2015.11.002, (2016), (SCI-Expanded)
- 49 ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZKAN GÜLCAN, Determination of antioxidant activity and total phenol contents of two Salvia extracts. INDIAN JOURNAL OF TRADITIONAL KNOWLEDGE, 14(2), , 226-230. (2015), (SCI-Expanded)
- 50 ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, KIRALAN MUSTAFA, Çeşit Olgunluk ve Yoğurma Şartlarının Zeytinyağı Verimi Bazı Kalite Parametreleri ve Aroma Profili Üzerine Etkisi. Akademik Gıda, 13(4), , 334-346. (2015), (TR DİZİN)
- 51 ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, Antibacterial effects of Istanbul thyme Origanum vulgare L subsp hirtum Link Ietsw and Karabas thyme Thymbra spicata L var spicata extracts. Journal of Food Safety and Food Quality , 177-181. Doi: 10.2376/0003-925X-66-179, (2015), (SCI-Expanded)
- 52 ÇELİKKOL AKÇAY UFUK, ÖZKAN GÜLCAN, ŞAN BEKİR, DOLGUN OĞUZ, DAĞDELEN AYHAN, BOZDOĞAN KONUŞKAN DİLŞAT, Genetic stability in a predominating Turkish olive cultivar Gemlik assessed by RAPD microsatellite and AFLP marker systems. TURKISH JOURNAL OF BOTANY , 430-438. Doi: 10.3906/bot-1309-23, (2014), (SSCI)
- 53 ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, KIRALAN MUSTAFA, BAYRAK ALİ, Effect of harvest time on physicochemical quality parameters oxidation stability and volatile compounds of extra virgin olive oil. ACTA ALIMENTARIA, 43(4), , 526-537. Doi: 10.1556/AAlim.2013.0002, (2014), (SCI-Expanded)
- 54 KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, BAYRAK ALİ, Mohamed Fawzy RAMADAN, Physicochemical properties and stability of black cumin Nigella sativa seed oil as affected by different extraction methods. Industrial Crops and Products , 52-58. Doi: 10.1016/j.indcrop.2014.03.026, (2014), (SCI-Expanded)
- 55 ÖZKAN GÜLCAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, Some phenolic compounds of extracts obtained from Origanum species growing in Turkey. Environmental Monitoring and Assessment, 186(8), , 4947-4957. Doi: 10.1007/s10661-014-3750-5, (2014), (SCI-Expanded)
- 56 GÖKTÜRK RAMAZAN SÜLEYMAN, SAĞDIÇ OSMAN, ÖZKAN GÜLCAN, ÜNAL ORHAN, AKSOY AHMET, ALBAYRAK SEVİL, DURAK MUHAMMED ZEKİ, Essential Oil Compositions and Bioactivities of Thymus revolutus and Cyclotrichium origanifolium. Journal of Essential Oil Bearing Plants, 16(6), , 795-805. Doi: 10.1080/0972060X.2013.813208, (2013), (SSCI)
- 57 ÖZKAN GÜLCAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, Al Juhaimi Fahad Y, Sage (Salvia aucheri Bentham var. canescens Boiss. and Heldr.): Essential Oil Composition, Phenolics and Antioxidant Activity. ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, 24(5), , 2225-2227. (2012), (SCI)
- 58 KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, FATMA KÖYLÜOĞLU, HATİCE AŞIK UĞURLU, BAYRAK ALİ, APOSTOLOS KİRİTSAKİS, Effect of cultivation area and climatic conditions on volatiles of virgin olive oil. European Journal of Lipid Science and Technology, 114(5), , 552-557. Doi: 10.1002/ejlt.201100289, (2012), (SSCI)
- 59 BASIM ESİN, BASIM HÜSEYİN, ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, Antibacterial activity of the methanol extracts of two endemic Sideritis species of Turkey against plant pathogenic bacteria. Academic Journals, 7(48), , 4146-4150. Doi: 10.5897/SRE, (2012), (Diğer)
- 60 AYDEMİR ESRA, ŞİMŞEK ECE, GÖKTÜRK RAMAZAN SÜLEYMAN, ÖZKAN GÜLCAN, FIŞKIN KAYAHAN, Glycyrrhiza flavescens subsp. antalyensis exerts antiproliferative effects on melanoma cells via altering TNF-? and IFN-? levels. FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, 49(4), , 820-828. Doi: 10.1016/j.fct.2010.12.003, (2011), (SSCI)
- 61 SAĞDIÇ OSMAN, ÖZTÜRK İSMET, ÖZKAN GÜLCAN, YETİM HASAN, EKİCİ LÜTFİYE, YILMAZ MUSTAFA TAHSİN, RP-HPLC-DAD analysis of phenolic compounds in pomace extracts from five grape cultivars: Evaluation of their antioxidant, antiradical and antifungal activities in orange and apple juices. Food Chemistry, 126(4), , 1749-1758. Doi: 10.1016/j.foodchem.2010.12.075, (2011), (SSCI)
- 62 GÜLSOY SERKAN, ÖZKAN GÜLCAN, ÖZKAN KÜRŞAD, Mineral Elements Phenolics and Organic Acids of Leaves and Fruits from Berberis crataegina DC. ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, 23(7), , 3071-3074. (2011), (SSCI)
- 63 YILDIRIM ADNAN NURHAN, YILDIRIM FATMA, ÖZKAN GÜLCAN, ŞAN BEKİR, POLAT MEHMET, AŞIK HATİCE, DİLMAÇÜNAL TUBA, The Determination of Oil Properties of Some Olive Cultivars Grown in Sütçüler, Isparta Region. (Vol. LXI, 2017 Print ISSN 2285-5653, CD-ROM ISSN 2285-5661, Online ISSN 2286-1580, ISSN-L 2285-5653). Series B, Horticulture , 45-49. (2010), (Diğer)
- 64 ÖZKAN GÜLCAN, BAYDAR HASAN, ERBAŞ SABRİ, The influence of harvest time on essential oil composition phenolic constituents and antioxidant properties of Turkish oregano . JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 90(2), , 205-209. Doi: 10.1002/jsfa.3788, (2010), (SSCI)
- 65 ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, GÖKTÜRK RAMAZAN SÜLEYMAN, ÜNAL ORHAN, ALBAYRAK SEVİL, Study on chemical composition and biological activities of essential oil and extract from Salvia pisidica. LWT - Food Science and Technology, 43(1), , 186-190. Doi: 10.1016/j.lwt.2009.06.014, (2010), (SSCI)
- 66 DOLGUN OĞUZ, ÖZKAN GÜLCAN, AŞKIN BUKET, Comparison of Olive Oils Derived from Certified Organic and Conventional Agricultural Methods. ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, 22(3), , 2339-2348. (2010), (SCI-Expanded)
- 67 BAYDAR HASAN, ÖZKAN GÜLCAN, ERBAŞ SABRİ, ALTINDAL DEMET, Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations. Acta Horticulturae, 826(826), , 383-390. Doi: 10.17660/ActaHortic.2009.826.54, (2009), (SSCI)
- 68 ÖZKAN GÜLCAN, Comparison of Antioxidant Phenolics of Ethanolic Extracts and Aqueous Infusions from Sideritis Species. ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, 21(2), , 1024-1028. (2009), (SSCI)
- 69 SAĞDIÇ OSMAN, ÖZKAN GÜLCAN, AKSOY AHMET, YETİM HASAN, Bioactivities of essential oil and extract of Thymus argaeus Turkish endemic wild thyme. Journal of the Science of Food and Agriculture, 89(5), , 791-795. Doi: 10.1002/jsfa.3513, (2009), (SSCI)
- 70 SAĞDIÇ OSMAN, AKSOY AHMET, ÖZKAN GÜLCAN, EKİCİ LÜTFİYE, ALBAYRAK SEVİL, Biological activities of the extracts of two endemic Sideritis species in Turkey. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 9(1), , 80-84. Doi: 10.1016/j.ifset.2007.06.001, (2008), (SSCI)
- 71 ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, EKİCİ LÜTFİYE, ÖZTÜRK İSMET, ÖZCAN MEHMET MUSA, Phenolic compounds of Origanum sipyleum L. extract, and its antioxidant and antibacterial activities. Journal of Food Lipids, 14(2), , 157-169. Doi: 10.1111/j.1745-4522.2007.00077.x, (2007), (SSCI)
- 72 GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, ÖZKAN GÜLCAN, Characterization of grape seed and pomace oil extracts. Grasas y Aceites, 58(1), , 29-33. Doi: 10.3989/gya.2007.v58.i1.5, (2007), (SSCI)
- 73 GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, ÖZKAN GÜLCAN, YAŞAR SAMİM, Evaluation of the antiradical and antioxidant potential of grape extracts. FOOD CONTROL, 18(9), , 1131-1136. Doi: 10.1016/j.foodcont.2006.06.011, (2007), (SCI)
- 74 ÖZKAN GÜLCAN, KULEAŞAN HAKAN, ÇELİK SEZGİN, GÖKTÜRK RAMAZAN SÜLEYMAN, ÜNAL ORHAN, Screening of Turkish endemic Teucrium montbretii subsp pamphylicum extracts for antioxidant and antibacterial activities. FOOD CONTROL, 18(5), , 509-512. (2007), (SSCI)
- 75 ÖZKAN GÜLCAN, ŞİMŞEK BEDİA, KULEAŞAN HAKAN, Antioxidant activities of Satureja cilicica essential oil in butter and in vitro. Journal of Food Engineering, 79(4), , 1391-1396. Doi: 10.1016/j.jfoodeng.2006.04.020, (2007), (SSCI)
- 76 ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZKAN GÜLCAN, TOPAL ALİ, Characteristics of grains and oils of four different oats Avena sativa L cultivars growing in Turkey. International Journal of Food Sciences and Nutrition , 345-352. Doi: 10.1080/09637480600802363, (2006), (SSCI)
- 77 GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, ÖZKAN GÜLCAN, Tocopherol contents of some Turkish wine by products. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, 223(2), , 290-293. Doi: 10.1007/s00217-005-0203-y, (2006), (SSCI)
- 78 ÖZKAN GÜLCAN, GÖKTÜRK RAMAZAN SÜLEYMAN, ÜNAL ORHAN, ÇELİK SEZGİN, Determination of the volatile constituents and total phenolic contents of some endemic Stachys taxa from Turkey. Chemistry of Natural Compounds, 42(2), , 172-174. Doi: 10.1007/s10600-006-0070-1, (2006), (SSCI)
- 79 GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, SAĞDIÇ OSMAN, ÖZKAN GÜLCAN, ÇETİN EMİNE SEMA, Determination of antibacterial effects and total phenolic contents of grape Vitis vinifera L seed extracts. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 41(7), , 799-804. Doi: 10.1111/j.1365-2621.2005.01095.x, (2006), (SSCI)
- 80 ÖZKAN GÜLCAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, Antioxidant tocopherol constituents from some medicinal and aromatic plants. CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS, 42(5), , 604-605. Doi: 10.1007/s10600-006-0225-0, (2006), (SCI)
- 81 SAĞDIÇ OSMAN, AKSOY AHMET, ÖZKAN GÜLCAN, Evaluation of the antibacterıal and antıoxidant potentials of cranberry (Gilaburu, Viburnum opulus L.) Fruit extract. Acta Alimentaria, 35(4), , 487-492. Doi: 10.1556/AAlim.35.2006.4.12, (2006), (SCI-Expanded)
- 82 ÖZCAN MEHMET MUSA, SAĞDIÇ OSMAN, ÖZKAN GÜLCAN, Inhibitory Effects of Spice Essential Oils on the Growth of i Bacillus i Species. Journal of Medicinal Food, 9(3), , 418-421. Doi: 10.1089/jmf.2006.9.418, (2006), (SSCI)
- 83 ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZÇELİK HASAN, ÜNVER AHMET, Antioxidant and antibacterial activities of Turkish endemic Sideritis extracts. Grasas y Aceites, 56(1), , 16-20. Doi: 10.3989/gya.2005.v56.i1.129, (2005), (SSCI)
- 84 ÖZKAN GÜLCAN, KRÜGER H, SCHULZ H, ÖZCAN MEHMET MUSA, Essential Oil Composition of Three Sideritis Species Used as Herbal Teas in Turkey. Journal of Essential Oil Bearing Plants, 8(2), , 173-177. Doi: 10.1080/0972060X.2005.10643439, (2005), (SSCI)
- 85 SCHULZ HARTWİG, ÖZKAN GÜLCAN, BARASKA M, KRUGER H, ÖZCAN MEHMET MUSA, Characterisation of essential oil plants from Turkey by IR and Raman spectroscopy. VIBRATIONAL SPECTROSCOPY, 39(2), , 249-256. Doi: 10.1016/j.vibspec.2005.04.009, (2005), (SSCI)
- 86 ÖZKAN GÜLCAN, KOYUNCU MEHMET ALİ, Physical and chemical composition of some walnut (Juglans regia L.) genotypes grown in Turkey. Grasas y Aceites, 56(2), , 141-146. Doi: 10.3989/gya.2005.v56.i2.122, (2005), (SSCI)
- 87 SAĞDIÇ OSMAN, ÖZKAN GÜLCAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZÇELİK SAMİ, A Study on inhibitory effects of Sığla tree Liquidambar orientalis Mill var orientalis storax against several bacteria. Phytotherapy Research, 19(6), , 549-551. Doi: 10.1002/ptr.1654, (2005), (SSCI)
- 88 ÖZCAN MEHMET MUSA, SAĞDIÇ OSMAN, ÖZKAN GÜLCAN, Antibacterial effects of Turkish pollen and propolis extracts at different concentrations. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 55(2), , 39-40. (2004), (SSCI)
- 89 ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosa Damascena Flower Extracts. Food Science and Technology International, 10(4), , 277-281. Doi: 10.1177/1082013204045882, (2004), (SCI)
- 90 BAYDAR HASAN, SAĞDIÇ OSMAN, ÖZKAN GÜLCAN, KARADOĞAN TAHSİN, Antibacterial activity and composition of essential oils from Origanum Thymbra and Satureja species with commercial importance in Turkey. Food Control, 15(3), , 169-172. Doi: 10.1016/S0956-7135(03)00028-8, (2004), (SSCI)
- 91 ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, KURUMAHMUTOĞLU ZEHRA, Antibacterial activities and total phenolic contents of grape pomace extracts. Journal of the Science of Food and Agriculture, 84(14), , 1807-1811. Doi: 10.1002/jsfa.1901, (2004), (SSCI)
- 92 GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, Total phenolic contents and antibacterial activities of grape Vitis vinifera L extracts. Food Control, 15(5), , 335-339. Doi: 10.1016/S0956-7135(03)00083-5, (2004), (SSCI)
- 93 SAĞDIÇ OSMAN, KARAHAN AYNUR GÜL, ÖZCAN MEHMET MUSA, ÖZKAN GÜLCAN, Note Effect of Some Spice Extracts on Bacterial Inhibition. Food Science and Technology International, 9(5), , 353-358. Doi: 10.1177/1082013203038976, (2003), (SSCI)
- 94 ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, Inhibition of Pathogenic Bacteria by Essential Oils at Different Concentrations. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, 9(2), , 85-88. Doi: 10.1177/1082013203009002003, (2003), (SCI)
- Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında (proceedings) Basılan Bildiriler
- 1 Top Dilara, ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, Investigation of Different Gelator Agents Efficiency of Spreadable Tahini. ICONST LST 2023 International Conferences on Science and Technology Life Science and Technology (2023). (Tam metin bildiri)
- 2 Çevik Ş., Karaboyaci M., ÖZKAN Gülcan, Investigation of Encapsulation Efficiency of Olive Leaf Extract with Alpha and Beta Cyclodextrin. V. International Conferences on Science and Technology (ICONST) (2022). (Tam metin bildiri)
- 3 Kurt Nevriye, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, Antidiabetıc Activity of Phenolic-Rich Edible Plant Leaves. 6th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2021) (2021). (Özet bildiri)
- 4 Aydın Sedef, PEHLİVANOĞLU HALİME, ÖZKAN GÜLCAN, Optimization Of Sunflower Oil Bleaching By Ultrasonic Processing. II. International Journal of Agriculture- Food Science and Technology (TURJAF 2021) (2021). (Özet bildiri)
- 5 Gümüştepe Lale, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, Bioactive Components Of Avocado And Its Health Effects. II. International Journal of Agriculture- Food Science and Technology (TURJAF 2021) (2021). (Özet bildiri)
- 6 ÜNSAL PINAR, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, Optimization the Extraction Parameters of Phenolic Compounds from Gilaburu Fruit and Encapsulation of Extract. II. International Journal of Agriculture- Food Science and Technology (TURJAF 2021) (2021). (Özet bildiri)
- 7 Özçelik Muhammed Mustafa, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Optimization Of Industrial Drying Conditions Of Organic Strawberry.. II. International Journal of Agriculture- Food Science and Technology (TURJAF 2021) (2021). (Özet bildiri)
- 8 Demircan Ceylan, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, Ultrasonic Extraction Optimization Of Sweet Basil Phenolics, Encapsulation By Ionic Gelation Method, Antidiabetic Activity, Antioxidant Activity.. II. International Journal of Agriculture- Food Science and Technology (TURJAF 2021) (2021). (Özet bildiri)
- 9 Özçelik Muhammed Mustafa, Duman Burçak, ÖZKAN GÜLCAN, Production Of Jelly Sugar From Organic Molasses. II. International Journal of Agriculture- Food Science and Technology (TURJAF 2021) (2021). (Özet bildiri)
- 10 ÜNSAL PINAR, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, Review of Traditionally Consumed Antidiabetic Fruits in the Diet. 2nd INTERNATIONAL CONFERENCES ON SCIENCE AND TECHNOLOGY ICONST (2019). (Özet bildiri)
- 11 ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Texturel Properties of Formulated Oleomargarine using Carnauba Wax and Edible Oils, Refined and Cold Pressed.. 2. International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies (ICAFOF-2018) (2018). (Özet bildiri)
- 12 ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Evaluation of Textural and Some Physical Properties of Oleomargarine Formulated with Sunflower and Sesame Oil. ICONST 2018 International Conference on Science and Technology (2018). (Özet bildiri)
- 13 ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Evaulation of Texturel Properties of Oleomargarine Formulated with Different Edible Oils and Bee Wax.. 2. International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies (ICAFOF-2018) (2018). (Özet bildiri)
- 14 KODAMAN LEYLA, ÇEVİK ŞERİFE, TURGUT SEBAHATTİN SERHAT, ÖZKAN GÜLCAN, Effects of Cold Pressed Seed Oils Using as Medium in Oil Colours on Drying Time and Color Properties of Paintings. OLEO-005.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 15 KODAMAN LEYLA, TURGUT SEBAHATTİN SERHAT, ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, Effects of Essential Oils using as Medium in Oil Colours on Drying Time and Colour Properties of Paintings. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 16 EROĞLU SALİH, ÇEVİK ŞERİFE, ÖZKAN GÜLCAN, The Effect of Malaxation Conditions on Yield, Quality Parameters and Antioxidant Properties in Olive Oil Production.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 17 ÇEVİK ŞERİFE, AYDIN SEDEF, SERMET SALİHA ONUR, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Optimization of Olive Oil Extraction Process by Response Surface Methodology.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 18 ÖZKAN GÜLCAN, GÖKTÜRK RAMAZAN SÜLEYMAN, KARACABEY ERKAN, Characterization of seed and essential oils of four Phlomis species from Turkey.. 15 th Euro Fed Lipid Congres (2017). (Özet bildiri)
- 19 SERMET SALİHA ONUR, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Optimization of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 20 ÇEVİK ŞERİFE, DURUKAN HÜSEYİN, DEMİRCAN CEYLAN, KOÇ AYHAN, ÖZKAN GÜLCAN, Determination of the Effect of Ultrason Application on Product Characteristic Properties in Oleogel Production.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 21 ÖZKAN GÜLCAN, GÖKTÜRK RAMAZAN SÜLEYMAN, KIRALAN MUSTAFA, RAMADAN MOHAMMED FAWZY, Fatty Acid and Tocopherol Profile of Seed Oils from Turkish Salvia and Stachys Species.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 22 ÖZKAN GÜLCAN, KULEAŞAN HAKAN, NEMTANU MONICA, Effect of E-beam irradiation on yield, chemical composition and antimicrobial activities of oregano and sage essential oils.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 23 DALGIÇ LATİFE, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Production Optimization of Gooseberry Flavored Olive Oil.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 24 AŞKIN BUKET, KAYA YALÇIN, ÖZKAN GÜLCAN, Comparing Frying Quality of Olive Oil, Regular And Oleic Acid Sunflower Oils in A Repeated Frying. International Congress of Agriculture and Enviroment (2017). (Özet bildiri)
- 25 ŞENOL HÜSEYİN, ALABOZ PELİN, GÜLSOY SERKAN, ÖZKAN GÜLCAN, Physicochemical Properties of Soils under Crimean juniper(juniperus excelsa bieb.) Flora.. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (2017). (Özet bildiri)
- 26 YILDIRIM ADNAN NURHAN, YILDIRIM FATMA, ÖZKAN GÜLCAN, ŞAN BEKİR, POLAT MEHMET, Hatice Aşık, DİLMAÇÜNAL TUBA, The Determination of Oil Properties of Some Olive Cultivars Grown in Sütçüler, Isparta Region.. Agriculture for Life, Life for Agriculture (2017). (Özet bildiri)
- 27 YILDIRIM ADNAN NURHAN, YILDIRIM FATMA, ÖZKAN GÜLCAN, ŞAN BEKİR, POLAT MEHMET, Aşık Hatice, DİLMAÇÜNAL TUBA, The Determination of Pomological and Total Oil Properties of Some Olıve Cultivars Grown in Isparta, Turkey.. Agriculture for Life, Life for Agriculture (2017). (Özet bildiri)
- 28 KIRALAN MUSTAFA, ÇALIK GÜRKAN, KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, ÖZKAN GÜLCAN, ÖZAYDIN AYŞE GÜL, RAMADAN MOHAMED FAWZY, Oxidation stability of some cold pressed oils and volatile constituents of them in stored headspace vials under thermal storage conditions.. 15 th Euro Fed Lipid Congress (2017). (Özet bildiri)
- 29 DAĞDELEN AYHAN, ÖZKAN GÜLCAN, WIESENBORN DENNIS, HAAGENSON DARRIN, The Effect of Seed Storage Temperature Relative Humidity and Duration on Tocopherol Content of Crude Canola Oil. 2nd INTERNATİONAL CONGRESS OF AGRICULTURE, FOOD AND GASTRONOMY, (2015). (Özet bildiri)
- Ulusal Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
- 1 KURT NEVRİYE, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, HASS AVOKADO YAPRAĞI: MİKRODALGA DESTEKLİ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİ, FENOLİK BİLEŞİKLER, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK AKTİVİTELERİN OPTİMİZASYONU. GIDA , 913-923. Doi: 10.15237/gida.GD23067, (2023), (TR DİZİN)
- 2 ŞENOL HÜSEYİN, ALABOZ PELİN, GÜLSOY SERKAN, ÖZKAN GÜLCAN, Boylu ardıç (Juniperus excelsa Bieb.) ormanları altındaki toprakların fizikokimyasal özellikleri. Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi, 19(1), , 8-17. (2018), (TR DİZİN)
- 3 Dalgıç Latife, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Altın Çilek Çeşnili Zeytinyağı Üretiminde İşlem Koşullarının Kalite Parametreleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi ve Optimizasyonu. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 11(2), , 21-24. (2016), (TR DİZİN)
- 4 Sermet Saliha Onur, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Çeşit Olgunluk ve Yoğurma Şartlarının Zeytinyağı Polifenol Miktarı ve Profili Üzerine Etkileri. Z&Z AKDENİZ KÜLTÜRÜ DERGİSİ , 77-91. (2016), (Endekste taranmıyor)
- 5 GÜRSEL EMİNE, ULUĞ ÖMER, SEDEF AYDIN, ÖZKAN GÜLCAN, Zeytinyaprağı Çayı Demleme Koşullarının Optimizasyonu ve Oleuropein İçeriğinin Belirlenmesi. Z&Z AKDENİZ KÜLTÜRÜ DERGİSİ , 77-85. (2015), (Endekste taranmıyor)
- 6 ÇEVİK ŞERİFE, SEDEF AYDIN, KÜBRA KANAR, HATİCE BULUŞ, ÖZKAN GÜLCAN, Olgunluk İndeksinin Zeytinyağı Fizikokimyasal Özellikleri ile Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Z&Z AKDENİZ KÜLTÜRÜ DERGİSİ , 85-98. (2013), (Endekste taranmıyor)
- 7 DALGIÇ LATİFE, SERMET SALİHA ONUR, CANLI FATMA, BÜYÜKATEŞ KEVSER, ÖZKAN GÜLCAN, Erken Hasat Zeytinyağlarında Olgunluk İndeksinin Raf Ömrü ve Bazı Kalite Kriterlerine Etkileri. Z&Z AKDENİZ KÜLTÜRÜ DERGİSİ , 76-86. (2013), (Endekste taranmıyor)
- 8 KÖYLÜOĞLU FATMA, ÖZKAN GÜLCAN, Yardımcı Katkı Maddeleri Kullanımının Zeytinyağı Verim ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi. GIDA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK DERGİSİ, 7(3), , 32-45. (2012), (Diğer)
- 9 AŞIK UĞURLU HATİCE, ÖZKAN GÜLCAN, Physical chemical and antioxidant properties of olive oil extracted from Mememcik cultivar. ACADEMIC FOOD JOURNAL / AKADEMİK GIDA, 9(2), , 13-18. (2011), (TR DİZİN)
- 10 DALGIÇ LATİFE, SERMET SALİHA ONUR, ÖZKAN GÜLCAN, Farklı Kavurma Sıcaklıklarının Menengiç Yağ Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi. ACADEMIC FOOD JOURNAL / AKADEMİK GIDA, 9(3), , 26-36. (2011), (Alan Endeksleri)
- 11 AŞIK UĞURLU HATİCE, ÖZKAN GÜLCAN, Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi. HASAD GIDA, 27(3), , 32-41. (2011), (Endekste taranmıyor)
- 12 AŞIK UĞURLU HATİCE, ÖZKAN GÜLCAN, Olgunlaşma derecesinin Memecik zeytin çeşidinin fiziksel özellikleri üzerine etkisi . HASAD GIDA, 27(316), , 36-41. (2011), (Endekste taranmıyor)
- 13 ÖZKAN GÜLCAN, Önemli Bir Çeşni Otu Kekik. HASAD GIDA, 296(25), , 16-19. (2010), (Endekste taranmıyor)
- 14 ÖZKAN GÜLCAN, Kekik fenolikleri ve serbest radikal yakalama aktiviteleri. HASAD GIDA, 25(298), , 20-25. (2010), (Endekste taranmıyor)
- 15 KÖYLÜOĞLU FATMA, ÖZKAN GÜLCAN, Mercanköşk Çeşnili Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabiliteleri Pigmentleri ve Bazı Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi . HASAD GIDA, 25(294), , 38-43. (2009), (Endekste taranmıyor)
- 16 ÖZKAN GÜLCAN, DAĞDELEN AYHAN, AŞKIN BUKET, Ayvalık Domat ve Gemlik zeytin çeşitlerinden elde edilen naturel sızma zeytinyağlarının bazı fiziksel özellikleri ve pigment miktarları üzerine hasat zamanının etkisi. HASAD GIDA, 24(278), , 44-49. (2008), (Endekste taranmıyor)
- 17 ÖZKAN GÜLCAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, Study Of Essential Oil From Helichrysum chasmolycicum P H Davis. SELÇUK UNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 20(40), , 9-11. (2006), (Endekste taranmıyor)
- 18 ÖZKAN GÜLCAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, Essential oil composition of Micromeria myrtifolia BOISS Hohen In BOISS Used as herbal tea in Turkey. AKADEMİK GIDA, 4(22), , 25-26. (2006), (Alan Endeksleri)
- 19 ÖZKAN GÜLCAN, BAYDAR HASAN, Oil contents fatty acids and tocopherol compositions of opium poppy Papaver somniferum L seeds with different colors. AKADEMİK GIDA, 4(23), , 17-19. (2006), (Alan Endeksleri)
- 20 ÖZKAN GÜLCAN, GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, A Direct RP HPLC Determination of Phenolic Compounds in Turkish Red Wines. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 19(2), , 229-234. (2006), (Endekste taranmıyor)
- 21 SAĞDIÇ OSMAN, ÖZKAN GÜLCAN, GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası. GIDA TEKNOLOJİSİ, 9(4), , 78-80. (2005), (Endekste taranmıyor)
- 22 ÖZKAN GÜLCAN, SAĞDIÇ OSMAN, GÖKTÜRK BAYDAR NİLGÜN, Antibacterial effect of narince grape Vitis vinifera L pomace extract. SELÇUK UNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, 17(32), , 53-56. (2003), (TR DİZİN)
- Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında (proceedings) Basılan Bildiriler
- 1 TAN GÖZDENUR, AYDIN EBRU, ÖZKAN GÜLCAN, Glutensiz Vegan Pankek Formulasyonun Geliştirilmesi: Duyusal ve Fizikokimyasal Özellikleri. Atilim Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştirmalari Öğrenci Kongresi (2023). (Tam metin bildiri)
- 2 TURAN SEMRA, Dilmen Şeyma, KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, Özaydın Ayşe Gül, Alüminyum Oksit, Silika Jel ve Aktif Kömürün Çörekotu Yağının Saflaştırılmasındaki Etkinliği. Uluslararası katılımlı 6. Gıda Güvenliği Kongresi (2018). (Özet bildiri)
- Kitap
- 1 AYDIN EBRU, KARACABEY ERKAN, KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN, ÖZKAN GÜLCAN, Gıda İşleme ve Üretiminde Yenilikçi Teknolojiler(2023). Akademisyen Kitabevi A.Ş., Bölüm, (ULUSAL)
- 2 KIRALAN MUSTAFA, KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, ÖZKAN GÜLCAN, Ramadan Mohamed Fawzy, Black Cumin (Nigella sativa) Seeds: Chemistry, Technology, Functionality, and Applications.(2021). Springer International Publishing, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 3 Kıralan Mustafa , Kıralan Sündüz Sezer, ÖZKAN Gülcan, Ramadan Mohamed Fawzy, Black cumin (Nigella sativa) seeds: Chemistry, Technology, Functionality, and Applications(2021). Springer International Publishing, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 4 Aksu Mehmet, ÖZKAN Gülcan, Kıralan Sündüz Sezer, Kıralan Mustafa , Ramadan Mohamed Fawzy, Black Cumin (Nigella sativa) Seeds: Chemistry, Technology, Functionality, and Applications.(2021). Springer International Publishing, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 5 Kıralan Mustafa , Ketenoğlu Onur, Kıralan Sündüz Sezer, ÖZKAN Gülcan, Opuntia spp.: Chemistry, Bioactivity and Industrial Applications(2021). Springer International Publishing, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 6 aksu mehmet, İNCEGÜL YASEMİN, KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications(2020). Academic Press-Elsevier, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 7 KETENOĞLU ONUR, KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, ramadan M F, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications(2020). Academic Press-Elsevier, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 8 İNCEGÜL YASEMİN, aksu mehmet, KIRALAN MUSTAFA, KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, ÖZKAN GÜLCAN, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications(2020). Academic Press-Elsevier, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 9 KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications(2020). Academic Press- Elsevier, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 10 KETENOĞLU ONUR, KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, RAMADAN MOHAMED FAWZY, Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications(2020). Academic Press - ELSEVIER, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 11 KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN, ÖZÇELİK MUHAMMED MUSTAFA, Fruit Oils: Chemistry and Functionality(2019). Springer, Cham, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 12 KIRALAN MUSTAFA, KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Fruit Oils: Chemistry and Functionality(2019). Springer, Cham, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- 13 KIRALAN MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, BAYRAK ALİ, Recent Progress in Medicinal Plants Essential Oils(2013). Studium Press LLC, Bölüm, (ULUSLARARASI)
- Editörlük
- 1 Comparison between Acid Digestion (ICP-OES) and X-ray Fluorescence (XRF) Spectrometry for Zinc Concentration Determination in Rice (Oryza sativa L.), Dergi, Konuk Editör, 20.05.2022 - 20.05.2023 (ULUSLARARASI)
- 2 Z Z AKDENİZ KÜLTÜRÜ DERGİSİ 34 SAYI, Araştırma Kitabı, Çeviri Editörlüğü, 01.01.2016 - 31.03.2016 (ULUSAL)
- 3 Z Z AKDENİZ KÜLTÜRÜ DERGİSİ 33 SAYI, Araştırma Kitabı, Çeviri Editörlüğü, 01.10.2015 - 31.12.2015 (ULUSAL)
- 4 Z Z AKDENİZ KÜLTÜRÜ DERGİSİ 35 SAYI, Araştırma Kitabı, Çeviri Editörlüğü, 01.10.2016 - 31.12.2016 (ULUSAL)
- 5 Z Z AKDENİZ KÜLTÜRÜ DERGİSİ 32 SAYI, Araştırma Kitabı, Çeviri Editörlüğü, 01.01.2015 - 31.03.2015 (ULUSAL)
VERDİĞİ DERSLER
Baharat Bilimi ve Teknolojisi
Bitirme Ödevi
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Doktora Tez İzleme Komitesi (T.İ.K.)
Enstrümental Analiz
Entrümental Analiz
Fenolik bileşikler, Steroller ve Doğal Renk Maddeleri
İleri Bitkisel Yağ Teknolojisi
Mezuniyet Tez Çalışması 1
Mezuniyet Tez Çalışması 2
Mezuniyet Tez Çalışması I
Mezuniyet Tez Çalışması II
Seminer I (Doktora)
Staj
Staj 1
Staj I
Staj II
Tez ( Doktora)
Tez (Yüksek Lisans)
Uçucu Yağ Teknolojisi
Uçucu Yağ Üretimi Teknolojisi
Uzmanlık Alan Dersi VII (Doktora)
Uzmanlık Alan Dersi VIII (Doktora)
Yağ Biyokimyası
Yağ Kimyası
Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretim Teknolojisi
Zeytinyağı Teknolojisi
Bitirme Ödevi
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Doktora Tez İzleme Komitesi (T.İ.K.)
Enstrümental Analiz
Entrümental Analiz
Fenolik bileşikler, Steroller ve Doğal Renk Maddeleri
İleri Bitkisel Yağ Teknolojisi
Mezuniyet Tez Çalışması 1
Mezuniyet Tez Çalışması 2
Mezuniyet Tez Çalışması I
Mezuniyet Tez Çalışması II
Seminer I (Doktora)
Staj
Staj 1
Staj I
Staj II
Tez ( Doktora)
Tez (Yüksek Lisans)
Uçucu Yağ Teknolojisi
Uçucu Yağ Üretimi Teknolojisi
Uzmanlık Alan Dersi VII (Doktora)
Uzmanlık Alan Dersi VIII (Doktora)
Yağ Biyokimyası
Yağ Kimyası
Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretim Teknolojisi
Zeytinyağı Teknolojisi