KİŞİSEL BİLGİLER
Adı Soyadı Araştırma Görevlisi Melis YILDIZ
Birimi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Bölüm Gıda Mühendisliği Bölümü
Ana Bilim Dalı Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı
Telefon (246) 211-1632
E-Posta E-Posta Adresini Göster
Akademik Hesaplar
Google Scholar Hindex: 1
Alıntı Sayısı: 20
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi (PBS) ve Akademik Bilgi Sistemi (ABS) üzerinden düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 28.06.2016
Yüksek Lisans AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) 16.07.2019
AKADEMİK YAYIN ANALİZLERİ (Son 5 Yıl)
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Projelerde Yaptığı Görevler
  • 1 Metal nanopartikül içeren yenilebilir kaplama veveya filmlerin et sisteminde uygulanmasının ürünün mikrobiyal stabilitesi raf ömrü fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, KILIÇ Birol, YILDIZ Melis, 19.08.2022 - Devam Ediyor (ULUSAL)
  • Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
  • 1 YILDIZ MELİS, KARHAN MUSTAFA, Characteristics of some beverages adjusted with stevia extract, and persistence of steviol glycosides in the mouth after consumption. International Journal of Gastronomy and Food Science Doi: 10.1016/j.ijgfs.2021.100326, (2021), (SCI-Expanded)
  • Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında (proceedings) Basılan Bildiriler
  • 1 YILDIZ Melis, Kılıç B., GIDA TEKNOLOJİSİNDE KAPARİ KULLANIMININ GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİ AÇISINDAN YERİ VE ÖNEMİ. 6th International Health Science and Life Cogress (IHSLC 2023) (2023). (Tam metin bildiri)
  • Ulusal Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
  • 1 YILDIZ Melis, Hacıoğlu Ahmet, Assoumou Ursula Tania Zoua, Kulcan Aslı Arslan, Yavuz İbrahim, Karhan Mustafa, Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Keçiboynuzu Ekstraktında Bulunan D-Pinitolün Nanofiltrasyon Uygulamasıyla Zenginleştirilmesinin Optimize Edilmesi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi Doi: doi.org/10.24925/turjaf.v8i9.1846-1853.3429, (2020), (Endekste taranmıyor)
 
Bu İçeriği Paylaş!