KİŞİSEL BİLGİLER
Birimi Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü
Telefon 2462110933
E-Posta alikafes@sdu.edu.tr
YÖK Akademik Adrese Gitmek İçin Tıklayınız.
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans İZMİR ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 24.06.2016
Yüksek Lisans ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KLİNİK PSİKOLOJİ (YL) (TEZLİ) 21.11.2018
Doktora
AKADEMİK YAYIN ANALİZLERİ
İLGİ ALANLARI
  • Alanında özgün bilimsel kitap
  • 1 Kafes, A. Y., 'Yeme Tutumlarının Duygu Düzenlemede Zorluk Ve Dürtüsellik İle İlişkisi'. Sage Yayınları. Konya, 2018
  • Diğer bilimsel dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Kafes, A. Y., Ülker, S., Hızlı Sayar, G. (2018) 'Yeme Bağımlılığı'. Current Addiction Research Dergisi. 2(2), s:54-58 .
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Kafes, A. Y., 'Duygudurum Düzenleme Ve Dürtüsellik İle Yeme Tutumları İlişkisi'. V INES Human and Civilization Congress From Past To Future Kongresi'nde Sunulan Bildiri. (Nisan 17-21, 2019)
VERDİĞİ DERSLER