KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462113872
E-Posta nadirozcan@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON 7.2.2006
Yüksek Lisans PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON (YL) (TEZLİ) 21.7.2017
Doktora
İLGİ ALANLARI
  • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
  • 1 Özcan, NT, Başkurt, Z, Başkurt, F. 2017. Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı Öğrencilerinin Doyum Düzeyleri. 4-6 Mayıs 2017, Ankara.
  • 2 Başkurt, F., Özcan, N.T., Başkurt, Z. 2017. Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı Öğrencilerinin Öğrenme Stilleri. 4-6 Mayıs 2017, Ankara.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Özcan, N.T., Ergan, M., Başkurt, F., Başkurt, Z. 2018. The Beliefs of Physical Therapists’ About Patients’ Responses to Pain Related to Their Age and Gender. International Conference on Science and Technology (ICONST 2018), 5-9 September 2018, Prizren, KOSOVO.
  • 2 Özcan, N.T., Keskin, T., Başkurt, Z., Başkurt, F. 2018. To Investigate The Effectiveness of Telerehabilitation After Orthopedic Surgeries: A Systematic Review. International Conference on Science and Technology (ICONST 2018), 5-9 September 2018, Prizren, KOSOVO.
  • 3 KABUL, E.G., BAŞAKCI ÇALIK, B., TAŞÇI, M., ÖZCAN, N.T. 2018. Romatoid Artrit Hastalarında SARAH (Strengthening and Stretching for Rheumatoid Arthritis of the Hand) Egzersiz Protokolunün El Fonksiyonları Üzerine Etkinliğinin İncelenmesi. International Conference on Science and Technology (ICONST 2018), 5-9 September 2018, Prizren, KOSOVO.
  • 4 ÖZCAN, N.T, BAŞKURT, Z., BAŞKURT F., ÖÇAL, S. 2018. İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerinde Bel Ağrısının ve Bel Ağrısı İle İlişkili Faktörlerin Değerlendirilmesi. 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) 02-05 MAY 2018 / BURDUR-TURKEY
  • 5 BAŞKURT, Z., N.T, KESKİN, T., BAŞKURT F., ÖZCAN, N.T. 2018. Fizyoterapistlerde Empatik Eğilim ve Tükenmişlik Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi. 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) 02-05 MAY 2018 / BURDUR-TURKEY
  • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
  • 1 Özcan, N.T., Başakcı Çalık, B., Tez, A. 2018. THE EFFECTIVENESS OF MATRIX RHYTHM THERAPY IN PATIENTS WITH CHRONIC LOW BACK PAIN. 12th International Society of Physical and Rehabilitation Medicine World Congress July 8-12 2018, Paris, FRANCE.
  • 2 ÖZCAN, N.T, İNCE PARPUCU, T., BAŞKURT, F., BAŞKURT, Z. 2018. Fizyoterapi Programı Öğrencilerinin Bölüme Yönelik Düşünceleri ve Umutsuzluk Düzeylerinin İncelenmesi. 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) 02-05 MAY 2018 / BURDUR-TURKEY
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Kronik Bel Ağrılı Hastalarda Matrix Ritm Terapi Uygulamasının Etkinliği
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde hakemlik