Süleyman Demirel Üniversitesi
KİŞİSEL BİLGİLER
İpek ÜNAL
Adı Soyadı Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL
Birimi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Bölüm Seyahat, Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Turist Rehberliği
Telefon 4414334
E-Posta ipekdogan@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ 15.6.2009
Yüksek Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ TURUİZM İŞLETMECİLİĞİ VE EĞİTİMİ AD. 5.11.2014
Doktora
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 ERKOL GÜL, BAYRAM ALİ TURAN, ÜNAL İPEK (2015). Residents Perception on Rural Tourism İmpact a case Study of Şanlıurfa Province Turkey. Romanian Rural Tourism in the Context of Sustainable Development,
  • 2 HARBALIOĞLU MELDA, ÜNAL İPEK (2013). Yalvaç ta İnanç Turizmi ve Sosyo Ekonomik Etkileri. International Conference on Religious Tourism and Tolarence
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 ISPARTA İLİ SÜTÇÜLER İLÇESİ TURİZM POTANSİYELİNİN KIRSAL KALKINMA AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE YEREL HALKIN ROLÜ(2014)
  • Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
  • 1 Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksekokulu, Müdür Yardımcısı
  • Merkez müdür yardımcılığı, bölüm başkan yardımcılığı, anabilim/anasanat dalı başkanlığı
  • 1 Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkan Yardımcısı
  • Yükseköğretim üst kuruluşlarında ve bu kurum yada kuruluşlarının oluşturduğu komisyonlarda; üniversite organlarında yada Rektörlükçe kurulan komisyonlarda görev
  • 1 Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksekokulu Yönetim Kurulu
VERDİĞİ DERSLER
Dünya Mutfakları
Genel Hukuk Bilgisi
Halkla İlişkiler
İçki ve Bar Teknolojisi
Konuk Giriş ve Çıkış İşlemleri
Mutfak Çeşitleri
Mutfak Planlama
Mutfak Sanatları ve Yönetim
Mutfak Uygulamaları
Mutfakta Kalite Yönetimi
Odalar Bölümü Yönetimi
Otel İşletmeciliği
Otelcilik Otamasyon Sistemleri
Önbüro Hizmetleri
Seyahat Acentacılığı
Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri
Turizmde İnsan Kaynakları
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü
Yiyecek-İçecek Uygulaması ve Yönetimi
Yukarı çık