KİŞİSEL BİLGİLER
Adı Soyadı Öğr. Gör. Dr. Sermin GÖKSU KARAGÖZ
Birimi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Bölüm Kimya Bölümü
Ana Bilim Dalı Analitik Kimya Anabilim Dalı
Telefon 2462111753
E-Posta E-Posta Adresini Göster
Akademik Hesaplar image/svg+xml
Web Of Science ResearcherID
Google Scholar Hindex: 5
Alıntı Sayısı: 114
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi (PBS) ve Akademik Bilgi Sistemi (ABS) üzerinden düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KİMYA 09.07.2004
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KİMYA (YL) (TEZLİ) 22.01.2008
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KİMYA (DR) 03.01.2014
AKADEMİK YAYIN ANALİZLERİ (Son 5 Yıl)
İLGİ ALANLARI
Katıldığı Kurslar: Uygulamalı Kemometri Yaz Okulu,9-14 Haziran 2009,Atatürk Üniversitesi,Erzurum
YAYINLAR
  • Projelerde Yaptığı Görevler
  • 1 Altın Ve Gümüş Cevherlerinin Sono-Biyooksidasyonu Ve Sono-Siyanürlemesi, Tübitak 1001, GÖKSU KARAGÖZ Sermin, ÇİLEK Emin Cafer, ÇİFTÇİ Hasan, Gürbüz Fatma , 01.04.2017 - 01.10.2019 (ULUSAL)
  • Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
  • 1 Zor Melek, Bulut Menekşe, GÖKSU KARAGÖZ Sermin, Çetintaş Yunus, Alwazeer Duried, Use of Hydrogen-Rich water in rice milk preparation improves the nutritional and sensory properties of product. Food Chemistry , 0-0. Doi: 10.1016/j.foodchem.2023.137821, (2024), (SCI-Expanded)
  • 2 KIRALAN SÜNDÜZ SEZER, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, ÖZKAN GÜLCAN, KIRALAN MUSTAFA, KETENOĞLU ONUR, Changes in Volatile Compounds of Virgin Olive Oil Flavored with Essential Oils During Thermal and Photo-Oxidation. Food Analytical Methods Doi: 10.1007/s12161-020-01926-w, (2021), (SCI-Expanded)
  • 3 ÇİLEK EMİN CAFER, ÇİFTÇİ HASAN, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, Tuzci Gozde, Extraction of silver from a refractory silver ore by sono-cyanidation. ULTRASONICS SONOCHEMISTRY Doi: 10.1016/j.ultsonch.2020.104965, (2020), (SCI)
  • 4 GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, YILMAZER MUSTAFA, ÖZKAN GÜLCAN, Carbonell-Barrachina Ángel A, KIRALAN MUSTAFA, Ramadan Mohamed Fawzy, Effect of cultivar and harvest time on C6 and C5 volatile compounds of Turkish olive oils. European Food Research and Technology, 243(7), , 1193-1200. Doi: 10.1007/s00217-016-2833-7, (2017), (SCI-Expanded)
  • 5 YILMAZER MUSTAFA, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, ÖZKAN GÜLCAN, KARACABEY ERKAN, Aroma transition from rosemary leaves during aromatization of olive oil. Journal of Food and Drug Analysis, 24(2), , 299-304. Doi: 10.1016/j.jfda.2015.11.002, (2016), (SCI-Expanded)
  • 6 AKTAŞ AHMET HAKAN, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, Application of independent component analysis principal component regression and partial least squares methodologies for the simultaneous potentiometric titration of some amino acids. RSC Adv., 6(74), , 69902-69908. Doi: 10.1039/C6RA09773A , (2016), (SCI-Expanded)
  • 7 AKTAŞ AHMET HAKAN, GÖKSU KARAGÖZ Sermin, Spectrometric Determination of Levofloxacin and Norfloxacin in Tablets by Multivariate Calibration Approach. Reviews in Analytical Chemistry, 29(2), , 81-92. Doi: 10.1515/REVAC.2010.29.2.81, (2010), (SCI)
  • Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında (proceedings) Basılan Bildiriler
  • 1 YILMAZER MUSTAFA, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, Quantitative Determination of Components in Thyme and Rose Aromatic Water with GC-MS Method. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants (2017). (Tam metin bildiri)
  • 2 YILMAZER MUSTAFA, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, Determination of Volatile Components and Fatty Acids of Black Cumin Oil with GC-MS SPME and GC FID. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants (2017). (Tam metin bildiri)
  • 3 Aktaş A. H., GÖKSU KARAGÖZ Sermin, Application of independent component analysis principal component analysis and partial least squares methodologies for the simultaneous potentiometric titration of some amino acids. 3rd International Conference on New Trends in Chemometrics and Applications (2016). (Tam metin bildiri)
  • 4 GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, AKTAŞ AHMET HAKAN, Bazı önemli amino asitlerin HPLC metoduyla ayrılmaları ve PCR yöntemiyle tayinleri. 2nd International Conference on New Trends in Chemometrics and Applications (2013). (Tam metin bildiri)
  • 5 GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, AKTAŞ AHMET HAKAN, ÇİLEK EMİN CAFER, Effect of Cyanide Concentration and Pulp pH on Kinetics of Cyanidation of Gümüşköy Silver Ore. 6th Aegean Analytical Chemistry Days (2008). (Tam metin bildiri)
  • Ulusal Hakemli Dergilerde Yayımlanan Makaleler
  • 1 GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, AKTAŞ AHMET HAKAN, ÇİLEK EMİN CAFER, The Kinetics of Cyanidation of the Gümüsköy Silver Ore. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 13(2), , 173-177. (2009), (Diğer)
  • Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında (proceedings) Basılan Bildiriler
  • 1 GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, AKTAŞ AHMET HAKAN, Levofloksasin ve Norfloksasin Maddelerinin Çok Değişkenli Kalibrasyon Yöntemiyle Spektrometrik Tayini. 29.Ulusal Kimya Kongresi (2010). (Tam metin bildiri)
 
Bu İçeriği Paylaş!