KİŞİSEL BİLGİLER
Ana Bilim Dalı Sayısal Yöntemler Anabilim Dalı
Telefon 2462110590
E-Posta harunozturk@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası http://scholar.google.com.tr/citations?hl=tr&user=UOIS69kAAAAJ
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 16.2.2008
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 12.7.2012
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 6.1.2016
İLGİ ALANLARI
Stok Kontrolü, Üretim Planlama, Bulanık Küme Teorisi ve Uygulamaları, Finansman Modelleri
YAYINLAR
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Öztürk H (2018) Optimization of fuzzy production inventory models for crisp or fuzzy production time. Pakistan Journal of Statistics and Operation Research 14(3):661-695
  • 2 Eroğlu, A., Öztürk, H. vd. (2014) Parçalı Geometrik Değişimli Geri Ödemelere Sahip Yeni Borç Ödeme Problemleri için Matematiksel Modeller, Finans Politik ve Ekonomik Yorumlar Dergisi, 51(588), 73-78.
  • 3 Öztürk H., Eroğlu A. (2013) Geri Ödemelerin ve Kira Ödemelerinin Parçalı Aritmetik Değişimli Olduğu Ortaklığa Dayalı Konut Finansmanı Modeli, Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi, 5(1), 53-59.
  • 4 Öztürk H., Eroğlu A. (2012) Geri Ödemelerin ve Kira Ödemelerinin Parçalı Geometrik Değişimli Olduğu Ortaklığa Dayalı Konut Finansman Modeli, Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 17(3), 475-484.
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Öztürk, H. Optimal production run time for an imperfect production inventory system with rework, random breakdowns and inspection costs. Operational Research, 1-38.
  • 2 Öztürk H., Lee G.M. (2018) A production lot sizing model considering quality control, rework, and shortages. International Journal of Industrial Engineering: Theory, Applications and Practice, 25(6):843-861.
  • 3 Öztürk H vd. (2015) An economic order quantity model for lots containing defective items with rework option. International Journal of Industrial Engineering: Theory, Applications and Practice, 22(6): 683-704.
  • 1 Öztürk H (2017) A note on “Production lot sizing with quality screening and rework”. Applied Mathematical Modelling 43: 659-669.
  • 2 Eroğlu A, Öztürk H (2016) New Mathematical Annuity Models in a Skip Payment Loan with Rhythmic Skips. The Engineering Economist 61(1): 70-78.
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Öztürk H (2018) Çevresel duyarlılık ile kusurlu üretim sistemlerinin optimizasyonu, 7. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, 3-5 Mayıs, Bursa
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Öztürk H (2018) Kusurlu ürünlerin yeniden işlenmesinin ve hurdaya ayrılmasının tarama süresi kısıtlı ekonomik üretim miktarı modeli üzerindeki etkileri, 19. Uluslararası Ekonometri, Yöneylem Araştırması ve İstatistik sempozyumu , 17-20 Ekim Antalya
  • 2 Öztürk H, Lee GM (2016) Fuzzy production quantity model with backorders, The 18th International Conference on Industrial Engineering, October 10-12, 2016, Seoul, Korea
  • 3 Eroğlu A., Öztürk H. (2013) Yeni Borç Ödeme Modelleri, International Science and Technology Conference, Rome, June 25 - 27, ITALY, 2013, 551-557.
  • 4 Titiz İ., Öztürk H. ve Karaman D., Activity Based Costing System and Model Application in a Marble Business, 2nd International Symposium on Sustainable Development, June 8-9 2010, Sarajevo, 637-641.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Ortaklığa Dayalı Konut Finansmanı Modelinde Borcun Taksitlerle Ödenmesi Problemlerine Model Oluşturulması, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, 2012.
  • Doktora Tezi
  • 1 Siparişe Dayalı Stok Kontrol Problemleri için Bulanık Matematiksel Modeller, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, 2015.
VERDİĞİ DERSLER
İstatistik 1