KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 4255
E-Posta sonersoysal@sdu.edu.tr
ORCID ID 0000-0003-1738-7451
YÖK Akademik Adrese Gitmek İçin Tıklayınız.
Diğer Akademik Hesaplar
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FELSEFE 13.08.1999
Yüksek Lisans ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FELSEFE 09.12.2002
Doktora ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FELSEFE 01.02.2007
AKADEMİK YAYIN ANALİZLERİ
İLGİ ALANLARI
  • Alanında, yurtdışında yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1 Soner Soysal, "Herbert Marcuse," Encyclopedia of Activism and Social Justice, eds. Gary L. Anderson and Kathryn G. Herr, Sage Publications, 2007, s. 900-902.
  • Diğer bilimsel dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Soner Soysal, "Herbert Marcuse," Felsefe Yazın, Sayı: 7, 2006, s. 32-36.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Soner Soysal, Technological Rationality and One-Dimensional Man: Herbert Marcuse's Critique of Advanced Industrial Society, ODTÜ, Ankara, 2002.
  • Doktora Tezi
  • 1 Soner Soysal, Nietzsche's Perspectivist Epistemology: Epistemological Implications of Will to Power, ODTÜ, Ankara, 2007.
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Şeyda Morkoyun, Schopenhauer ve Nietzsche'de İstenç Kavramının Karşılaştırılması, SDÜ Sosyal Bilimler Enst. Felsefe ABD. Yüksek Lisans Tezi, 2016.
  • 2 Kemal Çinçin, Zaman, Simetri ve Kaos İlişkisi, SDÜ Sosyal Bilimler Enst. Felsefe ABD. Yüksek Lisans Tezi, 2015.
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 Yirmibirinci Dünya Felsefe Kongresi, Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı, 10-17 Ağustos 2003, İstanbul.
  • Ulusal sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 Türkiye Estetik Kongresi, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, 22-24 Kasım 2006, Ankara.
  • 2 1. Ulusal Uygulamalı Etik Kongresi, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, 12-13 Kasım 2001, Ankara.
  • Alanı ile ilgili olarak panel, konferans, seminer, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde konuşmacı yada panelist olarak görev yapmak
  • 1 Nietzsche ve Güç İstenci, Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar Topluluğu, (Davetli Konuşmacı)
  • Üye olunan bilimsel kuruluş
  • 1 Türkiye Felsefe Kurumu