KİŞİSEL BİLGİLER
Adı Soyadı Dr. Öğr. Üyesi Arzu KART
Birimi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
Bölüm Gıda Mühendisliği Bölümü
Ana Bilim Dalı Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı
Telefon 1666
E-Posta E-Posta Adresini Göster
Google Scholar Hindex:
Alıntı Sayısı:
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi (PBS) ve Akademik Bilgi Sistemi (ABS) üzerinden düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 10.07.1998
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) 20.02.2002
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) 17.02.2010
AKADEMİK YAYIN ANALİZLERİ (Son 5 Yıl)
İLGİ ALANLARI
Genel Mikrobiyoloji, Moleküler Biyoloji, Gıda Mikrobiyolojisi
YAYINLAR
VERDİĞİ DERSLER
Bitirme Ödevi
Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Mayalar
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıdalarda Mikrobiyal Bozulmalar
Mezuniyet Tez Çalışması 1
Mezuniyet Tez Çalışması 2
Seminer I (Yüksek Lisans)
Tasarım Projesi
Tez (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi II (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi III (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi IV (Yüksek Lisans)
 
Bu İçeriği Paylaş!