KİŞİSEL BİLGİLER
Adı Soyadı | Dr. Öğr. Üyesi Arzu KART |
Birimi | Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi |
Bölüm | Gıda Mühendisliği Bölümü |
Ana Bilim Dalı | Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı |
Telefon | 1666 |
E-Posta | E-Posta Adresini Göster |
Google Scholar |
Hindex: Alıntı Sayısı: |
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır.
Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi (PBS) ve Akademik Bilgi Sistemi (ABS) üzerinden düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 10.07.1998 |
Yüksek Lisans | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) 20.02.2002 |
Doktora | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) 17.02.2010 |
AKADEMİK YAYIN ANALİZLERİ (Son 5 Yıl)
İLGİ ALANLARI
Genel Mikrobiyoloji, Moleküler Biyoloji, Gıda Mikrobiyolojisi
YAYINLAR
VERDİĞİ DERSLER
Bitirme Ödevi
Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Mayalar
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıdalarda Mikrobiyal Bozulmalar
Mezuniyet Tez Çalışması 1
Mezuniyet Tez Çalışması 2
Seminer I (Yüksek Lisans)
Tasarım Projesi
Tez (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi II (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi III (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi IV (Yüksek Lisans)
Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Mayalar
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıdalarda Mikrobiyal Bozulmalar
Mezuniyet Tez Çalışması 1
Mezuniyet Tez Çalışması 2
Seminer I (Yüksek Lisans)
Tasarım Projesi
Tez (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi II (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi III (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersi IV (Yüksek Lisans)