KİŞİSEL BİLGİLER
Akademik Hesaplar
Google Scholar Hindex: 4
Alıntı Sayısı: 218
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi (PBS) ve Akademik Bilgi Sistemi (ABS) üzerinden düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 09.06.1995
Yüksek Lisans SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 18.08.1999
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 08.04.2004