KİŞİSEL BİLGİLER
Akademik Hesaplar
Google Scholar Hindex:
Alıntı Sayısı:
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi (PBS) ve Akademik Bilgi Sistemi (ABS) üzerinden düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans EGE ÜNİVERSİTESİ ARKEOLOJİ VE SANAT TARİHİ 09.06.1992
Yüksek Lisans EGE ÜNİVERSİTESİ ARKEOLOJİ VE SANAT TARİHİ 12.06.1995
Doktora EGE ÜNİVERSİTESİ ARKEOLOJİ 07.11.2003