KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2114107
E-Posta ramazanuyhan@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası http://www.ma.man.ac.uk/~uyhanram
YÖK Akademik Adrese Gitmek İçin Tıklayınız.
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK 16.06.1989
Yüksek Lisans THE UNIVERSITY OF MANCHESTER MATEMATİK 26.12.1996
Doktora THE UNIVERSITY OF MANCHESTER MATEMATİK 14.06.2000
AKADEMİK YAYIN ANALİZLERİ
İLGİ ALANLARI
Industrial mathematics, Mathematical Modelling and Optimization
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Uyhan, R., A Model of the Laser Printing, SDU Journal of Science (E-Journal), 2014, 9 (1): 186-192.
  • 2 Şençimen, C., and Uyhan, R., "Isıl Yazıcı Başlıkların Optimizasyonu" S. Demirel Üniversitesi Fen-Bilimleri Enstitüsü, 9-1 (2005).
  • 3 Uyhan, R., and J. King-Hele., "Isıl Yazıcı Başlıkların Modellenmesi" S. Demirel Üniversitesi Fen-Bilimleri Enstitüsü, 8-3 (2004).
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Uyhan, R. Three-Dimensional Temperature Distribution Produced by a Moving Laser Beam, Journal of Applied Mathematics(Mathematical Modeling and Optimization of Industrial Problems), Volume 2013 (2013), Article ID 649590, 6 pages, DOI: 10.1155/2013/649590.
  • 2 Uyhan, R., King-Hele, J., "Modelling Of Thermal Printers", Applied Mathematical Modelling, Vol.32, No:4, pp. 405-416, 2008.
  • 3 Uyhan, R., King-Hele, J., "Dye Diffusion By Laser Heating", Mathematical Engineering İn İndustry, The İnternational Journal Of Mathematical Engineering With İndustrial Applications, Vol.8, No. 4, pp. 275-292, 2002.
  • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Uyhan, R., "The Temperature Distribution produced by the Moving Laser" Türk Matematik Dernegi XVII. Ulusal Matematik Sempozyumu, Abant izzet Baysal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü, 23-26 Ağustos 2004, Bolu.
  • 2 Uyhan, R., Isıl Yazıcı Başlıkların Modellenmesi, Türk Matematik Dernegi, XV. Ulusal Matematik Sempozyumu, Mersin Üniversitesi, 4-7 Eylül 2002, Mersin.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 -King-Hele, J., Fielding, R., Jones, A.F., Uyhan, R., and Williams,J., 1999,"Dye Transfer Printing By Laser Heating" Progress İn İndustrial Mathematics At ECMI 98, Page 262-270, B.G. Teubner Stuttgart, Leipzig İn Germany.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Uyhan, R., Three dimensional temperature distribution produced by a moving laser beam, 50th. BAMC-2008, At the University of Manchester-UK.
  • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
  • 1 1- Uyhan, R., King-Hele, J., "Dye Transfer Printing By Laser Printing", 41 st. BAMC - 1999, At the University of Bath, UK.
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Zülfiye Gök(2019)
  • 2 Zekeriya Özkan(2018)
  • 3 Seyfettin ALAN(2014)
  • 4 Şahin KORKMAZ(2010)
  • 5 Feyza KURBAN(2007)
  • 6 Celaleddin ŞENÇİMEN(2004)
  • Kişisel web sayfası
  • 1 http://kisisel.sdu.edu.tr/akademik/ramazanuyhan
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde hakemlik
  • 1 Journal of Engineering Mathematics (Springer Netherlands)(2010)
  • Uluslararası tanınmış üniversitelerde doktora sonrası çalışma
  • 1 University of Manchester-UK-2008.
  • 2 University of Manchester-UK-2003.
VERDİĞİ DERSLER
Diferansiyel Denk. I
Diferansiyel Denk. II
Kısmi Diferansiyel Denk. Nümerik çözümleri I