KİŞİSEL BİLGİLER
Akademik Hesaplar
Google Scholar Hindex: 4
Alıntı Sayısı: 64
Bu sayfadaki kişisel verilerin görünürlüğü KVKK 8. madde hükmü uyarınca ilgili kişinin açık rızası kapsamındadır. Kişisel verilerinizin görünürlüğünü veya hali hazırdaki verilerinizi Personel Bilgi Sistemi (PBS) ve Akademik Bilgi Sistemi (ABS) üzerinden düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ METEOROLOJİ MÜHENDİSLİĞİ 26.07.1989
Yüksek Lisans İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KLİMATOLOJİ VE METEOROLOJİ ANABİLİM DALI 26.03.1991
Doktora İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 30.01.1996