“Mentorluk Projesi”nin İlk Buluşması Gerçekleşti

Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi, öğrencilerinin kariyer planlamalarına farklı bir deneyim kazandırmayı amaçladığı “SDÜ Mentorluk Projesi”nin ilk mentor ve menti buluşmasını gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Finans Müdürü olarak görev yapan Mentor Neslihan Vural, Üniversitemiz Finans Ve Bankacılık Bölümünü Yüksek Lisans Öğrencisi Menti Tuğçe Özkan ile görüşmede bulundu. Yapılan görüşme sonucunda mentor Neslihan Vural, iş dünyası hakkında sektör tecrübelerini menti Tuğçe Özkan ile paylaştı. Gönüllülük esasıyla yürütülen projeye mentor olan Vural, bu buluşmanın oldukça verimli geçtiğini belirterek mezunların mevcut öğrencilere faydalı olabileceği bir platformda yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Menti Tuğçe Özkan ise mentorun kariyer hedefi için kendisine yol gösterdiğini etkinlik ile henüz yabancı olduğu iş dünyasını daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14.04.2021