Radyocu Eftalya Nur Hanzade ile “13 Şubat Dünya Radyo Günü”ne Özel Söyleşi

Üniversitemiz Genç Yöneticiler ve İletişim Topluluğunca “13 Şubat Dünya Radyo Günü”ne özel olarak düzenlenen söyleşiye, sevilen Radyocu Eftalya Nur Hanzade konuk oldu.

Radyonun teknoloji ile dost olduğunu söyleyen Hanzade, “Radyo daha da önem kazandı aslına bakarsanız. Evet çok fazla şarkı uygulaması var isteyen istediğini dinleyebiliyor fakat o radyocu sadece radyoda var. Yani ona dost olan onun sevdiği yayında konuşan sadece radyoda başka bir mecrada değil. Dolayısıyla da radyoyu yine de tercih ediyor insanlar. Şarkıdan ziyade sohbet dinlemek için. Hal böyle olunca da radyo önemini hiçbir zaman yitirmiyor.” dedi.

Radyonun kendisi için hayat demek olduğunu vurgulayan Eftalya Nur Hanzade, öğrencilere “Ne yapıyorsanız yapın en iyisini yapmaya çalışın. Hırslı olmayın ama azimli olun” mesajını verdi.

Radyo programcısının nasıl olması gerektiği sorusunu yanıtlayan Hanzade; bir radyo programcısının “çok iyi gözlemci”, “kıvrak bir zekaya sahip”, “dikkatli”, “otokontrolü yüksek” olması gerektiğini kaydetti.

Söyleşinin tamamını ‘sduiletişimtopluluğu’ isimli instagram adresinden izleyebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 15.02.2021