KPSS 2020/2 Merkezi Yerleştirme Sonucu Üniversitemize Yerleştirilen Adayların Dikkatine

KPSS 2020/2 Merkezi yerleştirme sonuçlarına göre; Üniversitemize açıktan ataması yapılmak üzere yerleştirilen adayların, aşağıda istenilen belgeleri en geç 30 Ocak 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya APS / Kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir. Posta ile gönderilen evraklardan doğacak aksaklıklardan Kurumumuz sorumlu olmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

1-Dilekçe

2- KPSS yerleştirme sonuç belgesi (Karekodlu)

3- 2020 KPSS sınav sonuç belgesi (Karekodlu)

4- Diploma veya Mezuniyet Belgesi (Evrakları şahsen elden getirecek adaylar için en son öğrenim

belgesinin (Diploma veya mezuniyet belgesi) aslı ve bir adet fotokopisi, posta ile gönderecek adaylar

için sadece öğrenim belgesinin (Diploma veya mezuniyet belgesi) (e-devlet çıktısı veya noter tasdikli)

sureti yeterli olacaktır.

5- Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

6- Sağlık Raporu (Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması) Ruh Sağlığı

ve Hastalıkları Uzman hekimlerinden alınması gerekmektedir.

7- Adli Sicil Kayıt Belgesi (E-devlet Çıktısı),

8- Askerlik Durum Belgesi (erkek adaylar için), (E-devlet Çıktısı),

9- Mal Bildirimi Formu (önlü arkalı çıktı alınıp tek sayfa halinde doldurulup imzalanacak),

10- 6 adet vesikalık fotoğraf. (son 6 ay içinde çekilmiş.)

Başvuru dilekçesi için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 15.01.2021