Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi Veri Tabanı Kullanıma Açıldı

Sosyal, fen, sağlık ve eğitim bilimlerinde kullanılan nitel, nicel ve karma yöntemler hakkında araştırmacılara yönelik online eğitim, yüz yüze eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulan akademik eğitim platformu Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi (AYEUM) veri tabanı kullanıma açıldı.

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, doktora sonrası araştırmacılara, akademisyenlere, kamu kurum ve kuruluşlarındaki uzmanlara bilimsel araştırma yöntemlerini ve bilimsel araştırma sürecinde kullanılan bilgisayar yazılımlarını ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlayan AYEUM, kurumsal araştırma ve danışmanlık hizmetleri de veriyor.

Üniversitemiz personeli ve öğrenciler, sisteme üye ol kısmından sadece kurumsal mail adresleriyle AYEUM’a üye olabilirler. Mail uzantısı ogr.sdu.edu.tr ve stud.sdu.edu.tr, sdu.edu.tr, isparta.edu.tr olmalıdır. Üye olduktan sonra mail adreslerine bir doğrulama kodu gelecek ve kodun onaylanması halinde sisteme giriş yapılabilecek.

Kampüs dışından da ayar yapmadan erişim sağlanabilmektedir.

Erişim için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 29.12.2020