Üniversite ile İlgili Gelişmelerden Haberdar Olmak İçin Bizi Takip Edin

“Öğrenci Odaklı Üniversite” misyonunu benimseyen Üniversitemiz, dijital platformlardan da öğrencilerine ulaşıyor. Üniversitemize ait resmi sosyal medya hesaplarında SDÜ web sitesinde yayımlanan haberler, duyurular, etkinlikler ve üniversite ile ilgili güncel içerikler paylaşılıyor.

Yapılan paylaşımlarla düzenli olarak bilgilendirilen öğrenciler aynı zamanda sorularına yanıt buluyor; yorumları ile de katılım sağlayabiliyor. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızda yer alan yerleşkelerimizden kareler, öğrenci toplulukları, başarı, tiyatro ve spor gibi paylaşımlar da öğrencilerimize üniversitemizi yakından tanıma fırsatı tanıyor.

Özellikle uzaktan öğretim sürecinde öğrencilerimiz, sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla üniversitemiz birimlerince düzenlenen sosyal, kültürel ve eğitici çevrimiçi etkinliklerden haberdar olarak aktif katılım sağlayabiliyor. Eğitim öğretim süreçleri ve üniversitemize ilişkin en güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Twitter: @sd_universitesi

Instagram: @sduniversitesi