Entegre Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Düzenlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından merkez mutfağında görev yapan personele yönelik “Entegre Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi” düzenlendi.

Üniversitemiz merkez mutfağında entegre kalite yönetim sistemi kurulması çalışmaları kapsamında Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleşen programda katılımcılara, ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001- 2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 18001- 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi eğitimi verildi.

Yemek sektöründe artan kalite bilinci ihtiyacının karşılanması konusunda önemli bir adım olan entegre yönetim sistemi, kalite, gıda güvenliği, çevre ve iş sağlığı güvenliğinin en iyi şekilde koordine edilmesini sağlıyor.

Güncelleme Tarihi: 23.09.2020