"Eğiticilerin Eğitimi Modül II Toplantısı" Hakkında

Süleyman Demirel Üniversitesi akademisyenlerin uzaktan öğretim yeterliliklerini iyileştirmesi, kendi içeriklerini kolaylıkla gerçekleştirebilmelerinin desteklenmesi, uygun öğretim tasarımı yapabilmesi ve öğretim etkinliklerini yürütebilmesi amacıyla "Eğitici Gelişimi Programı" düzenleniyor.

Sürekli meslek gelişimi kapsamında düzenlenen program, Microsoft Teams aracılığı ile gerçekleştirilecek. 22 Eylül – 2 Ekim 2020 tarihleri arasındaki “Eğiticilerin Eğitimi Modül II Toplantısı” gruplar halinde yapılacak.

SDÜ Eğiticilerinin eğitim programını görmek için tıklayınız

SDÜ Eğiticilerinin eğitim programı gruplarını görmek için tıklayınız

Toplantıya katılmanız için aşağıdaki işlemlerin sırasıyla uygulanması gereklidir:

1. (Office 365 Üyesi olmayanlar) Üniversite e-posta hesabınız ile Microsoft Office 365 üye olmanız gerekmektedir.

2. Microsoft Office 365 giriş yaptıktan sonra Teams bilgisayarınıza nasıl yükleneceği ve nasıl giriş yapabileceğinizi ilgli https://youtu.be/6SIqxk8jAO0 videosundan bilgi alabilirsiniz.

3. Teams girişi yaptıktan sonra ekipler sekmesinden “KOD İLE EKİBE KATIL” alanına maillerinize gönderilen kodu girmeniz gerekmektedir.

Microsoft Office 365’e nasıl üye olacağınızı görmek için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 02.10.2020