Rektör Çarıkçı “Çizgi Ötesi” Programının Konuğu Oldu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, BLT Türk’te yayınlanan “Çizgi Ötesi” programına konuk oldu. Mustafa Kahraman’ın sunumuyla gerçekleştirilen yayında Prof. Dr. Çarıkçı, Süleyman Demirel Üniversitesinin akademik ve fiziki gelişimi, uzaktan öğretim sistemi ve pandemi döneminde yürütülen çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemine uzaktan öğretim ile devam etme kararı aldıklarını dile getiren Çarıkçı, öğrencilerin sağlığının her şeyden daha önemli olduğunun altını çizdi. Yoğun istişareler sonucunda doğru kararı alarak uygulamayı hedeflediklerini belirten Çarıkçı, “ 5 Ekim 2020 tarihinde Tıp ve Diş Hekimliği fakültemiz, 12 Ekim 2020 tarihinde de diğer okullarımız uzak öğretim sistemi ile eğitime başlayacak. Biz de bir an evvel her şeyin düzelmesini ve öğrencilerimize kavuşmayı istiyoruz.” dedi.

"Çizgi Ötesi" Programını izlemek için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 23.09.2020