“Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programları” Akreditasyon Belgesi Teslim Edildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar ve ekibi, Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (TEPDAD) tarafından “Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programları” alanında almaya hak kazanılan akreditasyon belgesini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya teslim etti.

SDÜ Tıp Fakültesi, Türkiye genelindeki 112 tıp fakültesi arasında “Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programları”nda akredite olmaya hak kazanan 32 tıp fakültesinden biri olmaya hak kazanarak eğitim kalitesi hem ulusal hem de uluslararası arenada tescillenmiş oldu.

SDÜ Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Programı, 2022 yılında yapılacak ara değerlendirmedeki ulusal standartları karşılaması kaydıyla 2025 yılına kadar akredite edildi.

Akreditasyon ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 12.08.2020