Kalite Güvence Sistemi Toplantıları Devam Ediyor

Üniversitemiz “Kalite Güvence Sistemi” toplantıları devam ediyor. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, akademik ve idari birim yöneticilerimizle bir araya gelerek üniversitemiz bünyesinde yürütülen kalite güvence sistemi çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Akademik birimlerin kalite çalışmaları hakkında bilgilerin de verildiği toplantıda, “çalışma yürütülmesi gereken öncelikli alanlar”, “akreditasyon çalışmaları”, “devam eden ve önümüzdeki dönemde planlanan toplumsal katkı içerikli projeler”, “birimlerinyürüttüğü uluslararasılaşmaya yönelik faaliyetler” ve “stratejik paydaşlarla ilişkilerin geliştirilmesi” konuları ele alındı.

Güncelleme Tarihi: 30.07.2020