SDÜ’nün Bilim İnsanları Aday Öğrencilerle Buluşuyor

Öğrencilere hayatlarına yön verecek meslekler ile ilgili yol göstermek amacıyla hazırlanan “SDÜ Hocaları Meslekleri Tanıtıyor” projesi başladı.

Üniversitemiz Youtube kanalından gerçekleştirilen canlı yayınların ilk konuğu Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi oldu. Prof. Terzi “Üniversiteli Olmak” başlıklı oturumda “üniversite öğrencisi SDÜ’de neler ile karışılacak?”, “öğrencilerin beklentileri neler olmalı?”, “ders ve sınav süreci nasıl işliyor?”, “SDÜ’yü farklı kılan nedir?”, “Teknokent nedir?”, “MÜDEK kapsamında gelişme var mı?”, “kısmi zamanlı çalışma imkanları nelerdir?”, “bölümlerarası dikey geçiş nasıl oluyor?” gibi öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.

“Üniversiteli olmak” başlıklı yayını izlemek için tıklayınız

Üniversitemiz hocaları 10 gün boyunca SDÜ’nün fiziki yapısı, teknik altyapısı, öğretim kadrosu, akademik bölümleri, sosyal, ulaşım ve barınma olanakları hakkında öğrencilere bilgi vererek, merak ettikleri soruları yanıtlayacak. 29 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yayınların takvimi şu şekilde:

Güncelleme Tarihi: 13.07.2020