“Uluslararası Dede Korkut Bilgi Şöleni ve Deli Dönmez’e Ad Verme Çalıştayı” Sona Erdi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Türk Dili Derneği işbirliğiyle sanal ortamda  “Uluslararası Dede Korkut Bilgi Şöleni ve Deli Dönmez’e Ad Verme Çalıştayı” düzenlendi. Sempozyuma alanında uzman bilim insanları katılarak bildiri sundu.Sempozyumda, “Türk Dili ve Edebiyatı”, “Türkçe Öğretimi”, “Dilbilimi” gibi dil ve edebiyatın çeşitli konuları ele alınıyor. “Yeni el yazması gerçekten Dede Korkut nüshası mıdır?”, “El yazmasında kaç boy bulunuyor”, “El yazmasının adı ne olmalı?” sorularına yanıt arandı.

Uluslararası Dede Korkut Bilgi Şöleni Ve Deli Dönmez’e Ad Verme Çalıştayı’nın değerlendirme ve sonuç bildirisi için tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 25.06.2020