SDÜ Kreş ve Anaokulu Açılıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Kreş ve Anaokulu, minik öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. Kreş ve Anaokulu çocukların sağlığını düşünerek aldığı bir dizi önlem ile 15 Haziran Pazartesi günü açılıyor.

Kapalı kaldığı süre içerisinde dezenfekte edilerek çocuklara uygun hale getirilen SDÜ Kreş ve Anaokulunda alınan önlemler hakkında bilgi veren Kreş ve Anaokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ömer Samsunlu, “Gerekli hijyenin sağlanması açısından okul girişinde bir dezenfektan tüneli oluşturuldu. Bu kapsamda öğrencilerin ve personelin sınıflarına girmeden önce ateşleri ölçülecek ve her sınıfta 10 öğrenci yer alacak. Mutfakta tek kullanımlık plastik malzemeler kullanılacak ve bu süreç içerisinde çocuklar, farklı gruplar halinde yemek yiyecek.” dedi.

Bu süreçte okulda klima kullanılmayarak sürekli havalandırma yapılacağını belirten Samsunlu, okul ve oyuncakların her gün buharlı dezenfektan ile temizleneceğini okul içinde ve dışında dezenfektan stantlarının yer alacağını söyledi. Veli görüşmelerinin okul içerisinde yapılmayacağını da belirten Samsunlu, velilerin çocuklarını mutlaka maske takarak teslim etmelerini ve yine maskeleri ile almaları gerektiğini de vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 12.06.2020