Pandemi Döneminde “İlham Veren Konuşmacılar” Öğrencilerle Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü “İlham Veren Konuşmalar” başlığı altında düzenlediği çevrimiçi etkinliklerle öğrencilerle bir araya geliyor.

Ekonomiden sanata, teknolojiden siyasete birçok alanda uzman akademisyen, girişimci, iş insanı, kurum/kuruluş temsilcilerini öğrencileriyle buluşturan iktisat bölümü, pandemi sürecinde 29 etkinlik düzenledi.

Programları, hem üniversitemizde okumakta olan öğrencilere hem de gelecekte üniversite tercihi yapacak öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediklerini belirten İİBF İktisat Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Canan Şentürk, “Geniş bir perspektifle gerçekleştirilen, sosyal ve toplumsal katkı yarattığını düşündüğüm söz konusu etkinliklere önümüzdeki günlerde de devam etmeyi planlıyoruz. Geleceği şekillendirmeye genç ve berrak zihinlerle başlayacağımız fikrinden hareketle gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde başta Ekonomi Yönetim Topluluğu öğrencilerim olmak üzere emek veren herkese, tüm kıymetli konuşmacılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte başta değerli Rektörümüz Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı olmak üzere desteklerini esirgemeyen üniversite yönetimimize bir kez daha yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İktisat Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Selin Kaya, “Alanında uzman değerli kişilerin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde, konukların bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak sektöre dair merak ettiğimiz tüm soruların yanıtını bulduk.” diye konuştu.

Yüzlerce kişinin aynı anda katılım sağladığı ve toplam izlenme sayısı bin 500’leri aşan instagram canlı yayınları, instagram IGTV’ye kaydedilerek dijital bir arşiv de oluşturuldu.

Güncelleme Tarihi: 01.06.2020