Turizme Işık Saçan Bilim İnsanları SDÜ'de Yetişiyor

Turizm bölgelerinin gelişimine yönelik önemli fikirler sunan, turizm işletmelerinin farklı fonksiyonel alanlarına yönelik yenilikler ortaya koyan turizm doktora mezunlarını ülkemize kazandırmak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde "Turizm İşletmeciliği Doktora Programı" açıldı.

Akdeniz Bölgesinde "Turizm İşletmeciliği Doktora Programı" Olan Sayılı Üniversiteler Arasında Yerimizi Aldık

Akdeniz Bölgesinde Turizm İşletmeciliği alanında doktora eğitimi veren sayılı üniversiteler arasında yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi, turizmin bilimsel disiplin olarak kök salmasına katkı sağlamak, sektörün ihtiyaç duyduğu bilgi üretimini sağlamak ve uzman insan kaynağını yetiştirecek.

Eğitimlerini turizm alanında tamamlamış uzman öğretim üyeleri ile en iyi eğitimi vermeyi hedefleyen program, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında eğitimlerine başlayacak.

Sosyal Bilimler Enstitüsü 19 Doktora Programında Geleceğin Bilim İnsanlarını Yetiştiriyor

Bankacılık ve Finans Anabilim Dalında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri Anabilim Dalına, Coğrafya Anabilim Dalından Arkeolojiye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalından Maliye Anabilim Dalına 18 alanda doktora eğitimi veren Sosyal  Bilimler Enstitümüz yeni açılan "Turizm İşletmeciliği Doktora Programı" ile bu sayısını 19'a ulaştırdı.

Sosyal Bilimler Enstitüsü, verdiği lisansütü programlar ile Ülkemizin ve insanlığın ortak kültür, sanat ve bilim, miras ve geleceğine katkı sağlamayı, teoriyi pratiğe uygulamayı bilen, bilgisini kendisinin, toplumun faydasına kullanabilecek donanım ve özgüvene sahip bireyleri yetiştirmeyi hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 12.05.2020