Halkla İlişkiler Yüksek Lisans Programı Açıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde “Halkla İlişkiler Yüksek Lisans Programı” açıldı.

Çağımızın ihtiyaç duyduğu halkla ilişkiler uzmanlarını yetiştirmeyi amaçlayan Halkla ilişkiler Yüksek Lisans Programı; öğrencilere, alanında uzman akademisyenler tarafından ileri düzey pratik ve teorik bilginin harmanlandığı bir müfredat kapsamında eğitim ve alanla ilgili akademik araştırmalar yapma imkanı sunuyor.

Halkla ilişkiler, içerisinde bulunduğu yörüngeye göre farklı birçok disiplinden faydalanan bir alandır. Ekonomiden siyasete, teknolojiden kültürel çalışmalara kadar geniş bir bilimsel yelpazeden istifade eden halkla ilişkiler disiplininin kapsamı da odaklandığı alana göre değişim göstermektedir.

Halkla ilişkiler alanı bilgi ve iletişim odaklı iş ortamlarında şirketlerin baskın koalisyonlarında stratejik bir yönetim işlevi olarak önemini korumaktadır. Bu sebeple kendini iyi yetiştirmiş, donanımlı ve iletişim becerileri yüksek halkla ilişkiler uzmanları bir adım önde olmak isteyen şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu meslek alanlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 24.04.2020