Uluslararası Akademik Proje Yazma Eğitimi Verildi

Proje yazma kültürünün geliştirilmesi amacıyla düzenlenen “Uluslararası Akademik Projeler İçin  Eğitici Ve Danışan Havuzunun Oluşturulması, Yetkinliğinin Artırılması” konulu proje eğitimi, Göller Bölgesi Teknokentinde verildi.

BAKA teknik çağrısı kapsamında düzenlenen beş gün süren eğitimlerde, ECO Coaching& Consulting şirketi eğitmenlerinden Yasemin Eda Erdal, Tolga Bülbüloğlu, İrem Harman ve Gizem Özgün Bürken, Uluslararası fon kaynaklarından IPA, Ufuk2020, Cosme, Erasmus+ programları hakkında bilgi verdi. BAKA Teknik Destek Programı kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü ile Avrupa Birliği fonlarına ulaşımı artırmak, AB proje yazımı ve yetkinliği konularında üniversitemizin kapasitesinin artırılması adına SDÜ ve Isparta ilindeki uluslararası proje bilgi alt yapısı oluşturulmada önemli bir adım atıldı.

Eğitimlerde, AB projeleri ve uluslararası fonlara özel sektör kuruluşları, kamu kurumları, belediyeler, dernek/vakıf/sivil toplum kuruluşları, küçük ve orta büyüklükteki işletmeler başvurabildiği için AB projesi yazımı ve yönetimi konularında deneyimli uzmanlara her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 12.03.2020