SDÜ Binlerce Üniversite Adayının Heyecanını Paylaştı

Süleyman Demirel Üniversitesi, yükseköğrenim hayatına adım atmaya hazırlanan binlerce üniversite adayının heyecanını paylaştı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi işbirliğiyle hazırlanan “Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri”ne katılan binlerce genç, üniversite temsilcileri ile görüşerek eğitim hayatlarının devamını sürdürecekleri eğitim kurumları hakkında detaylı bilgi edindiler.

Üniversitemiz standının yoğun ilgi gördüğü fuarda üniversite adayı öğrenciler, 15 fakülte, 2 yüksekokul, 4 meslek yüksekokulu, 6 enstitü ve devlet konservatuvarına sahip üniversitemizin sosyal, kültürel, fiziki ve bilimsel yönleri hakkında bilgi alma fırsatını yakaladı. Eğitimin yanı sıra üniversitemizdeki sosyal aktivitelerin yoğunluğu ve öğrenci topluluklarına verilen önem, öğrencilerin ilgisini çekti.

Güncelleme Tarihi: 27.02.2020