Ulaştırma Birimi Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Eğitim ve Planlama Şube Müdürlüğü tarafından ulaştırma biriminde görev yapan personele hizmet içi eğitim verildi.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimde ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Göktaş, kaliteli hizmet sunumunda takım çalışmasının önemi hakkında bilgilendirmede bulundu. Daha sonra Hedef Sürücü Kursu Uzman Eğitimci İsmail Işıközbek, ulusal ve uluslararası ileri sürüş tekniklerindeki yeni gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Son olarak Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Osman Kürşat Acar, Üniversitemiz şoförlerinin görevlerini daha iyi yapabilmeleri için etkili iletişim ve beden dili kullanım yetkinliklerinin artırılmasına yönelik eğitim verdi.

Yayın Tarihi: 21.01.2020