İŞGEM ve TEKMER İstişare Toplantısı Yapıldı

Isparta’nın girişimcilik ekosistemini güçlendirmeye yönelik her türlü faaliyeti destekleyen Süleyman Demirel Üniversitesi, şehir-üniversite işbirliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda ilimizde kurulması planlanan KOSGEB Girişimcilik Destek Programları çerçevesinde yer alan “İş Geliştirme Merkezi” (İŞGEM) ile “Teknoloji Geliştirme Merkezi”  (TEKMER) istişare toplantısı, Göller Bölgesi Teknokentinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, Teknokent Genel Müdürü aynı zamanda Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Cenk Bayrakçı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Sungur, Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve Teknokent yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

İşletmelerin kurulmasını ve sürdürülmesini sağlamak amacıyla destek hizmetleri sağlayacak İŞGEM ve TEKMER’in mevcut durumunun ele alındığı toplantıda, “uygun koşullarda mekan sağlama”, “sektör hedefi belirleme”, “yönetim desteği” konuları görüşüldü.

Güncelleme Tarihi: 27.12.2019