“SDÜ Yeşil, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir Yerleşke Projesi” Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde Su Enstitüsü koordinatörlüğünde başlatılan “SDÜ Yeşil, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir Yerleşke Projesi”nin genel toplantısı, Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Farklı disiplinlerden akademisyen, idari personel ve öğrencilerden oluşan proje ekibi, SDÜ’nün daha yeşil, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir üniversite olma yolunda yapılabilecek etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Üniversitemizin mevcut durumu ile geleceğe yönelik iyileştirme önerilerinin tartışıldığı toplantıda, proje alt çalışma gruplarının, “Yerleşke Yerleşimi ve Altyapı”, “Enerji ve İklim Değişikliği”, “Atık Yönetimi”, “Su Yönetimi”, “Ulaşım ve Eğitim” başlıkları altında faaliyet göstermesi planlandı.

Güncelleme Tarihi: 26.12.2019