Üniversitemiz Personeline Hizmetiçi Eğitim

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından Koruma ve Güvenlik Görevlisi personeli ile yönetici sekreterlerine hizmet içi eğitim düzenlendi.

Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri” isimli eğitimde güvenlik görevlilerine “Üniversitemiz Koruma ve Güvenlik Görevlilerinin insan psikolojilerini tanıma”, “örnek güvenlik olaylarıyla güvenlik görevlilerinin farkındalıklarının arttırılması”, “güvenlik görevlilerinin etkili iletişim ve beden dili kullanım yetkinliklerinin artırılması”, “güvenlik görevlilerinin yaşanabilecek ani olaylar karşısındaki reaksiyonlarının geliştirilmesi” yönünde eğitimler verildi.

Doğu Yerleşkesi Yemekhanesi VIP Salonda gerçekleştirilen Yönetici Sekreterleri eğitiminde ise “Sekreterlik ve Temsil Yeteneği”, “Etkili İletişim ve Beden Dili”, “Kurum Kültürü ve Ahlakı”, “Protokol ve Görgü Kuralları” ile “Stres ve Zaman Yönetimi” konuları ele alındı.

Yayın Tarihi: 13.12.2019
Yayınlayan: Kurumsal iletişim Merkezi