“Dijital Pazarlama/E-İhracat” Konusu SDÜ’de Ele Alındı

Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu tarafından Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) desteği ile “Dijital Pazarlama/E-İhracat” konulu bir konferans düzenlendi.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta ilk olarak Projital Bilişim Kurucusu Dijital Pazarlama Uzmanı Sinan Büyükata, öğrencilerle buluştu. E-ticaret hakkında bilgiler veren Büyükata, “Sosyal medya araçlarından uzak kalırsak ticari faaliyetler konusunda verilen fırsatlardan ve dünyadan da uzak oluruz” dedi.

“Facebook”, “İnstagram”, “Twitter”, “Linkedin” gibi sosyal medya araçlarının yoğun bir şekilde kullanıldığını belirten Büyükata, zaman yönetimi konusunu bu bağlamda değerlendirdi.

Daha sonra Antdecor Kurucusu E- İhracat Uzmanı Burak Aykut, dünyada ve ülkemizde e- ticaretin mevcut durumu, karşılaşılan engeller hakkında bilgi verdi. Ticaretin artık internet üzerinden yapılacağına dikkati çeken Aykut, E-ticaret pazarının büyük bölümünü kapsayan “Amazon” üzerinden örnekler verdi.

Güncelleme Tarihi: 12.12.2019