Duyarlı Öğrencilerimiz Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Soğuk kış aylarından en fazla etkilenen sevimli dostlarımız hayvanların yaşam mücadelesine yardımcı olabilmek adına Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından yardım kampanyası hazırlandı.

Fakülte öğrencileri Büşra Aydın, Ecem Şengül, Aysun Barın, Esra Acar, Saniye Coşkun ile Berfin Top’un geliştirdiği “32 Pati” isimli proje kapsamında Tabakhane bölgesindeki sokak hayvanlarına beslenme yardımında bulunuldu.

Projenin hazırlanma süreci hakkında bilgi veren öğrenciler, “Kış aylarında küçük dostlarımız için ne yapabiliriz diye düşündük. Projeyi gerçekleştirirken sosyal medyanın gücünden yararlanıp Türkiye’nin dört bir yanından mama desteği sağladık. Ayrıca sokak müziği yaparak elde ettiğimiz geliri mama için kullandık. Bu konuda herkes için bir görev düşüyor. Bizler bu şekilde davranarak hem büyük bir sorumluluk örneği sergiliyoruz hem de bizden sonraki nesillere örnek oluruz.” dedi.

Yayın Tarihi: 09.12.2019