Kariyer Merkezinden “Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakata Hazırlık Teknikleri” Semineri

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezince İşletme Bölümü öğrencilerine yönelik “Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakata Hazırlık Teknikleri” konusunda bir seminer düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen semineri üniversitemiz Öğr. Gör. Fulya Çınar verdi. Özgeçmiş hazırlama sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğine değinen Öğr. Gör. Çınar, işverenlerle nasıl iletişim kurulacağı ve referans mektuplarının nasıl hazırlanılması gerektiğine ilişkin bilgiler paylaştı. Ayrıca seminerde öğrenciler, etkili mülakat teknikleri konusunda bilgilendirildi.

Yayın Tarihi: 28.11.2019