Ünlü Astrolog Nuray Sayarı Öğrencilerle Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğu ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğunca düzenlenen “İletişim Festivali” ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen festivalin ikinci gününde Astrolog ve Kişisel Gelişim Uzmanı Nuray Sayarı öğrencilerle buluştu. Her bireyin farklı özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Sayarı, “Kendinizi tanıyın, hangi alanlarda başarılı olacağınızı, yaşam yolunuzun nereye gitmesi gerektiğini, hangi alanlara yöneleceğinizi bilin. Düşüncelerinize dikkat edin kaderiniz olur, sözlerinize dikkat edin yarınınız olur.” mesajını verdi.

“Üzüldüğünüz, şanssız olduğunuzu düşündüğünüz zamanlarda neyi öğrendiğinizi fark edin”

Sayarı, “Hayatınızda bir kez de olsa mutlaka yıldız haritanızı çıkarın. İnsanların hakkınızda neler düşündüğünü kafanıza takmayın. Kimin sizi nasıl gördüğü umurunuzda olmasın. Her şey bir tecrübe. Biri size kötülük yaptığında ona kızmayın. Size nasıl bir tecrübe kazandırdı onu düşünün. Üzüldüğünüz, şanssız olduğunuzu düşündüğünüz zamanlarda neyi öğrendiğinizi fark edin. Ben demeyi bilmeden biz olamazsınız.” diye konuştu.

Yayın Tarihi: 26.11.2019