“Senin Kariyerin Senin Geleceğin” Paneli Gerçekleştirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü ile İnsan Kaynakları İş ve Performans Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezince “Senin Kariyerin Senin Geleceğin” isimli panel düzenlendi.

İİBF Konferans Salonunda Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Akdeniz Temsilciliği tarafından hazırlanan Kampüs Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen panele, PERYÖN Akdeniz Temsilcisi Bilge Ünlüer, Vonresort Hotels İnsan Kaynakları Direktörü Süreyya Uysal, Corendon Otelleri Eğitim Müdürü Hatice Bulut, Ekici Peynir İnsan Kaynakları Yöneticisi Mehmet Babuşcu, Eğitmen ve Danışman Sevgi Şanlı ve Profesyonel Öğrenci ve Ebeveyn Koçu/Bütünsel Yaşam Koçu Arzu Türker konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerin gelecek planlarına yön vermek amacıyla gerçekleştirilen panelde konuşmacılar öğrencilere, kariyer planlamalarında dikkat etmeleri gereken hususlar, kendilerini bekleyen zorluklar, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar hakkında tavsiyelerde bulundu.

Tecrübelerini ve deneyimlerini öğrenciler ile paylaşan konuklar, “iş hayatı”, “iş hayatındaki zorluklar”, “sorunlarla başa çıkma yöntemleri” ile ilgili bilgiler verdi.

Eğitim hayatında edinilen donanımlar, yabancı dil eğitimi ve staj eğitimleri meslek hayatına uyum sürecinin daha rahat olacağını belirten PERYÖN Akdeniz Temsilcileri, öğrencilik döneminde tecrübe sahibi olunmasının diğer rakiplere karşı bir adım öne götüreceğini hem maddi hem de manevi gelişim sağlayacağı mesajlarını verdi.

Yayın Tarihi: 20.11.2019