KADEM Isparta Temsilciliği Üyelerini Ağırladık

Süleyman Demirel Üniversitesi, Kent ile ilişkilerin kuvvetlendirilmesi amacıyla başlattığı proje kapsamında bu hafta, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilciliği üyelerini ağırladı.

Üniversitemizin fiziki gelişimi ve imkanları hakkında bilgilendirmede bulunulan ziyarette dernek üyelerine ilk olarak Yenilikçi Teknolojiler Uygulama Araştırma Merkezinde yer alan Uygulamalı Temel Bilimler ve Teknolojileri Araştırma Birimi, Enerji Teknolojileri Birimi, Ön Kuluçka Merkezi, laboratuvarlar ve cihazlar hakkında bilgi verildi. Daha sonra Avrupa’nın en büyük kütüphaneleri arasında yer alan Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi, Halı Müzesi, Müzik Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesindeki Çalgı Belgeliği ile üniversitemizin tasarım ürünlerinin yer aldığı SDÜKKAN tanıtıldı.

Ziyaretlerin ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, Rektörlük toplantı salonunda, üyelere üniversitemizde yapılan çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdi.

Şehir-üniversite bütünleşmesi amacıyla önemli bir projeyi hayata geçiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ile SDÜ yönetimini tebrik eden KADEM Isparta Temsilcisi Gonca Kayacan, proje kapsamında oldukça verimli bilgiler edindiklerini söyledi.

Kayacan, “Üniversite bünyesinde özellikle Yenilikçi Teknolojiler Merkezinde yürütülen çalışmaları yerinde görmek yerli üretime bu denli önem verilmesi bizi çok mutlu etti. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Yayın Tarihi: 19.11.2019