TAI Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü tarafından TAI – Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.’nin tanıtımı ve proje işbirlikleri konusunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Aziz Ertunç Amfisinde gerçekleştirilen konferansta, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. İleri Malzeme, Proses Ve Enerji Teknolojileri Merkezi İnovasyon Müdürlüğü (IMPET) Araştırma Yöneticisi Hakan Yavaş ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Eski Rektörü ve TAI’de Danışmanlık görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Güden katılımcıları TAI projeleri ve SDÜ ile TAI arasında yapılabilecek proje işbirlikleri konusunda bilgilendirdi. Ardından Hakan Yavaş ile Prof. Dr. Mustafa Güden soruları yanıtladı.

Yayın Tarihi: 12.11.2019