“Engelimi Değil Yeteneğimi Gör, Bir Kulvar Da Bana Ayır” Projesinin 3. Ulusötesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Süleyman Demirel Üniversitesinin koordinatör olduğu, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, UCAM, RightChallenge, Associate Esperando ve AHE’nin de ortağı olduğu Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+Stratejik Ortaklık Yetişkin Eğitimi projesi, “Engelimi Değil Yeteneğimi Gör, Bir Kulvar da Bana Ayır” ın 3. Ulusötesi proje toplantısı, AHE’nin ev sahipliğinde Lodz, Polonya’da 26-28 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleşti.

Toplantıya Polonya University of Humanities and Economics (AHE)’den 2 antrenör,1 proje sorumlusu, Portekiz RightChallenge’dan 1 antrenör, 1 proje sorumlusu, Catholic University of Murcia (UCAM)’dan 1 proje sorumlusu, Romanya Associatia Esperando’dan 1 antrenör,  Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden 3 antrenör, SDÜ’den 3 proje sorumlusu, 1 antrenör ve sosyal medya sorumlusu katıldı.

Toplantı öncelikle koordinatör üniversitenin son toplantıdan sonra yaptığı faaliyetleri anlattığı sunum ile başladı. SDÜ ayrıca ortaklara 15-17 Kasım 2019 tarihlerinde proje koordinatörünün ev sahipliğinde Isparta’da gerçekleştirilecek olan Osman Çullu Türkiye  Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası hakkına bilgi verdi. Diğer ortaklar da benzer şekilde bu süreçte neler yaptıklarını ve yüzücüleri ile kaydettikleri gelişmeleri yaptıkları sunumlar aracılığıyla aktardı. Bir sonraki ulusötesi toplantı tarihinin Ocak ayında Murcia’da UCAM ev sahipliğinde yapılmasına karar verildi.

Ortaklar, 3. Ulusötesi toplantı kapsamında AHE’nin antrenmanına katılarak Lodz Zatoka Sportu’da düzenlenen Polonya Ulusal Engelli Yüzme Yarışını canlı izledi. AHE’nin yüzücüsü altın madalya kazanarak gururlandırdı.

Yayın Tarihi: 08.11.2019