SDÜ “Uluslararası Keyifli Yaş Alma Fuarı”nda

Üniversitemiz Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ülkemizde yaşlanma konusundaki tek fuar olan “Uluslararası Keyifli Yaş Alma Fuarı”na katıldı.

Hedeflerinin Türkiye’de en donanımlı, bilgili ve uygulamaya dönük kalifiye yaşlı bakım teknikerlerini yetiştirmek olduğunu vurgulayan Öğr. Gör. Faruk Yaşar Gürdal, yaş alma konusuna dikkat çekmek istediklerini belirtti. Öğr. Gör Gürdal, keyifli yaş almaya yönelik öneriler üretmek amacıyla düzenlenen fuarda öğrencilerin mesleklerine yönelik deneyimler elde ettiğini vurguladı.

Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Faruk Yaşar Gürdal, Öğr. Gör. Merve Ay ve Öğr. Gör. Sevilay Çetinkaya koordinatörlüğünde gezide yer alan 150 öğrenci, yaşlılık atölyeleri ve panellere katıldı.

Yayın Tarihi: 18.10.2019