Endüstri ve Kalite Topluluğu Mezunlarla Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi Endüstri ve Kalite Topluluğunca düzenlenen “Mezunlarla Sohbet” etkinliğinde öğrenciler mezunlarla bir araya geldi.

Mühendislik Fakültesi E-8 Amfisinde gerçekleştirilen etkinlikte, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olan Pamukkale Üniversitesi Arş. Gör. Yusuf Yılmaz, NavlunGo kurucularından İsa Korkmaz, Hepsiburada İş Analisti Betül Terzi, kişisel tecrübeleri hakkında bilgi vererek ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde bilginin sürekli değiştiğinin altını çizen konuklar öğrencilere; “yenilikçi olun, “gündemi takip edin”, “zamanı iyi değerlendirerek kısa sürede etkin ve verimli olun”, “sosyal ilişkilerinizi güçlendirin”, “insanları doğru bir şekilde yorumlayın”, “hayatınızda kaliteye yer açın”, “kendinizi geliştirin”, "mutlaka yabancı dil öğrenin", "fark yaratın"  gibi tavsiyelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 18.10.2019