TÜBİTAK- ARDEB Projeleri Mentorlar Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi, SDÜ bünyesinde başvuruları yapılan TÜBİTAK-ARDEB projelerine mentor olarak atanan öğretim üyeleri ve proje ofisi çalışanlarının katılımıyla planlanan toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, SDÜ bünyesinde başvuruları yapılan TÜBİTAK-ARDEB projeleri yazım süreçlerine mentorluk yapacak öğretim üyelerine “proje başvuru ve mentorluk süreci”, “proje değerlendirme ölçütleri ve güncellemeleri”, “ulusal ve uluslararası projelerin nitelik-nicelik olarak geliştirilmesi” hakkında bilgi verildi. Prof. Dr. Serdal Terzi, proje mentorluk sürecinin ilk defa uygulanmaya başlandığını ve bu dönem başvuruları için TÜBİTAK projelerine 7 mentor eşleştirilmesi yapıldığını ifade etti.

Süleyman Demirel Üniversitesinin akademik kadrosu ve proje ofisi çalışanlarının katkıları ile başarılı çalışmalar gerçekleşeceğini belirten Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, ulusal ve uluslararası projelerin önemi hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Çarıkçı ve Prof. Dr. Terzi daha sonra TÜBİTAK Projelerine mentor olan öğretim üyelerinin sorularını yanıtlayarak önerilerini dinledi.

Yayın Tarihi: 14.10.2019