FEF Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

FEF Türker Taşaltın Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Mehmet Ali Tabur, fakültenin tarihçesi hakkında bilgi vererek akademik ve idari yapılanmadan bahsetti. Son yıllarda yapılan yayınlar ve projeler hakkında da bilgiler veren Prof. Dr. Tabur, 5 bin 200 öğrencisi ile eğitim öğretime devam eden fakültenin güçlü altyapıya sahip olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Tabur, yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini dilediğini söyledi.

Fakültenin güçlü akademik kadrosu ile başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, üniversitemiz ve Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde yürütülen projeler, norm kadro, kalite politikası, fiziki altyapı hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Çarıkçı, daha sonra öğretim elemanlarının sorularını yanıtladı.

Yayın Tarihi: 07.10.2019