“Ayrılık Sevdaya Dahil” Şiir Dinletisi ile "Mona Roza" İsimli Tiyatro Gösterisi Beğeni Topladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Genç Yazarlar Topluluğunca düzenlenen “Ayrılık Sevdaya Dahil” isimli şiir dinletisi ile "Mona Roza" isimli tiyatro gösterisi Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Etkinliğin açış konuşmasını Türk Dili ve Edebiyat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Turan yaptı. “İlham Veren Üniversite” mottosuyla hareket eden üniversitemizde ilham veren gençler olunması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Turan, “Biz sizlere iham vermek istiyoruz. Becerilerinizi ortaya çıkarabileceğiniz birçok etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz. Sizler de bu faaliyetlerin içinde yer alın ve fikirlerinizi söyleyin.” dedi.

Açış konuşmasının ardından Türk Edebiyat tarihine önemli izler bırakan şairlerin unutulmaz eserleri seslendirildi ve "Mona Roza" isimli tiyatro gösterisi sahnelendi.

Yayın Tarihi: 02.10.2019