Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ve onların yaptıkları sosyal aktivitelerin yeni kayıt yaptıran öğrencilere tanıtılması amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” düzenlendi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı desteğiyle öğrenci topluluklarınca Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı ile Batı Yerleşkesi Cam Kafe önünde kurulan tanıtım stantlarında, öğrencilerin ilk gün heyecanı paylaşıldı; toplulukların yıl içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Üniversitemiz bünyesinde kayaktan futbola, su sporlarından inşaatta, havacılıktan müziğe pek çok alanda öğrencilerin ilgi alanına hitap eden 101 topluluk bulunuyor. 4 Ekim 2019 tarihine kadar açık kalacak tanıtım stantlarında, tüm öğrenciler üyelik kayıtlarını oluşturabilecekler.

Yayın Tarihi: 16.09.2019